Táto poleva je tak jednoduchá a vyžaduje v podstate len 3 suroviny – čučoriedky, cukor a bielu čokoládu. Krásna farebná poleva, ktorá skrášli akýkoľvek koláč.
Jump to RecipeRecept
Čučoriedková poleva ganache
Course: Pečieme, Sladké4
servings30
minutes40
minutes300
kcalSuroviny
200g bielej čokolády
200g čučoriedok
3Pl kr. cukru
2PL vody
Postup
- Na ganache polámeme do misky bielu čokoládu a dáme ju nad paru zohrievať, až sa roztopí.
- Súbežne dáme čučoriedky do hrnca spolu s cukrom a vodou a necháme variť 10 minút.
- Keď sú čučoriedky uvarené, prepasírujeme ich cez sitko k bielej čokoláde a dobre premiešame.
Vzniknutú ganache necháme trochu vychladnúť. - Ganache nanesieme na hotový koláč a necháme aspoň 4 hodiny oddychovať v chladničke aby poleva dobre stuhla.
Ďalšie recepty
Čučoriedková poleva ganache
Kde ma nájdete na sociálnych sieťach
Novinky
Čučoriedková poleva ganache
Táto poleva je tak jednoduchá a vyžaduje v podstate len 3 suroviny – čučoriedky, cukor a bielu čokoládu. Krásna farebná poleva, ktorá skrášli akýkoľvek koláč.Recept
Populárne recepty
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Najnovšie recepty
Čučoriedkový tarte z 2 vajíčok
Tento tarte je skvelou voľou ak chcete rýchly a chutný múčnik a pritom spracovať väčšie množstvo ovocia. Základné maslové cesto je super jednoduché a pozostáva len zo 4 surovín. Na oblohu môžete použiť tak čerstvé ako aj mrazené ovocie.
Šalát s chlebovými krutónmi a syrom
Tento šalát som spoznala u našich známych pri spoločnom grilovaní a bol taký skvelý, že som si hneď vypýtala recept. Okrem výbornej chuti sa mi páčila možnosť využitia staršieho pečiva do niečoho chutného.
Najlepší dezert z tekvice – hokkaido so škoricou
Možno sa vám žiada sladké ale nechcete siahnuť po sladkostiach? A čo tak si pripraviť tento super jednoduchý dezert z tekvice hokkaido. Sladkosť si môžete sami určiť a namiesto cukru použiť med či iné zdravšie sladidlo. Hlavnú chuť preberie však tento dezert zo škorice ako aj zo sušeného ovocia. A […]