kontakt lydia argilli recepis.sk

Kontakt

Máte otázky alebo ma chcete kontaktovať ohľadom spolupráce?

Neváhajte kontaktovať na lydia.argilli@gmail.com alebo pomocou tohto Formulára.

Písanie blogu je väčšinou veľmi jednosmerná komunikácia. To je veľká škoda, nakoľko ma veľmi zaujímajú vaše postrehy k mojim receptom, či vám tieto chutili alebo či bol popísaný postup zrozumiteľný . Vaším fotkám uvareného sa takisto poteším ako aj nápadom na jedlá z detstva, ktoré ste na mojej stránke ešte nenašli.

Ak chcete odoberať novinky a dostať tak prehľad o nových receptov pohodlne do vašej mailovej schránky, tak stačí keď svoju mailovú adresu pridáte do formulára Newsletter na hlavnej stránke. Je to otázka pár sekúnd.

Takisto sa poteším a budem vám veľmi vďačná, keď ma budete sledovať a podporíte aj na ostatných mediálnych sieťach ako Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube či TikTok. Linky k tomu nájdete na hlavnej stránke.

Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:

  1. Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
  2. Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
  3. Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
  4. Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky 
  5. Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín

Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.

  • 5 zaujímavých faktov o potravinách, ktoré bežne používate

    5 zaujímavých faktov o potravinách, ktoré bežne používate

    Pri mojích posledných receptoch som spracovávala týchto 5 bežných surovín. Vedeli ste o ních toto?  Čučoriedky Čučoriedky sú známe ako najzdravší druh ovocia, ktorý zabraňuje vzniku mnohých chorôb. Sú bohatým zdrojom vlákniny a vitamínov C, K, A, E a vitamínov skupiny B, ako aj minerálnych látok, ako sú železo, mangán, […]


  • Cviklový šalát s fazuľou

    Cviklový šalát s fazuľou

    Moja susedka ma vždy nanovo dokáže inšpirovať novými nápadmi na šalát. Volám ju šalátová kráľovna. Tak aj tento cviklovo- fazuľkový vznikol na spoločnej grilovačke a super nám zachutil. Suroviny: Postup:


  • Výborné jednohubky z červenej šošovice

    Výborné jednohubky z červenej šošovice

    Toto jedlo patrí medzi moje obľúbené predkrmy- chutné bezmäsité karbonátky plné aróm, k tomu chrumkavý šalát. Počas leta je to tiež výborný hlavný pokrm. Originálne pocházdza tento pokrm z Turecka kde sa servírujú v šalátovom liste poliaté črstvým citrónom. Suroviny: Postup: Pozrite si aj ďaľšie nápady na bezmäsité a vegan […]


  • Tarte z rebarbory

    Tarte z rebarbory

    Rozhodla som sa spracovať rebarboru do tohto skvelého tarte. Keďže mám doma pár stravníkov, ktorý preferujú jahody, tak som spravila kombináciu oboch chuťovo príbuzných kamarátov :), takto si každý mohol vybrať kúsok podľa chuti. Ale samozrejme, že sa môžete rozhodnúť aj pre čisto rebarborovú verziu. Suroviny na cesto: Suroviny na […]


2 komentáre

  1. Dobrý večer prajem,
    Objednala som si 2ks ale číslo účtu kam poslať 21,28 eur som nenašla
    Ďakujem
    Zdravím
    Miroslava
    miroslava1.duricova@gmail.com

  2. Pingback: O blogu - recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *