Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO

Je pre vás kysnuté cesto trochu strašiak, ktorému sa vyhýbate? Ak patríte k tým, čo síce kysnuté dobroty (langoše, pizzu, kysnutý koláč, buchty, atď.) radi jedia ale majú pocit, že kysnuté cesto nezvládnu pripraviť a radšej sa mu vyhýbajú oblukom, tak toto je ten správny kurz pre vás.

Naučíte sa krok za krokom ako pripraviť základné kysnuté cesto v mojom úplne novom online kurze, ktorý všetci abonenti môjho Newslettru dostanú sprístupnený úplne zadarmo. Mimo iného sa tu dozviete sa množstvo trikov, ktoré vám pri príprave ešte pomôžu, aby to išlo jednoducho a zo zaručeným výsledkom.

Základné suroviny na kysnuté cesto:

  • 500g múky (optimálne polohrubej)
  • 1/2 čerstvých kvasníc
  • 1Pl cukru na kvások
  • ca. 200 ml tekutiny (voda do slaného cesta, mlieko do sladkého)
  • 1čl soli
  • 30g masla izbovej teploty (alebo 3PL oleja)
  • (vajíčko – do sladkého cesta)

Bonus

Okrem toho dostanete odomňa všetky základné rady a poznámky ku kurzu po ukončení vo forme poznámok, ktoré si môžete vytlačiť, takže si nemusíte nič značiť, len nerušene vypočuť kurz a potom sa pustiť do prípravy.

Čo sa dozviete v kurze:

  1. Ktoré suroviny potrebujete na základné cesto
  2. Ako vyrobiť z kvasníc rýchlo a jednoducho kvások
  3. Na čo dbať pri miesení
  4. Trik ako dosiahnete zaručene elastické cesto, s ktorým môžete pracovať už hneď po zamiesení bez predkysnutia
  5. Čo je to pomalé kysnutie a ako si môžete predpripraviť cesto už deň vopred
  6. A spoločne si pripravíme škoricové uzlíky, ktoré vám zaručene zachutia

Ak máte o kurz záujem, tak sa prihláste na odber môjho Newslettru a už čoskoro dostanete odomňa prístup ku kurzu.

Okrem toho ako abonent môjho Newslettru dostanete zadarmo tabuľku náhradných surovnín pri pečení ako aj všetky moje zatiaľ zverejnené Online knihy o varení do vašej mailovej schránky.

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty


Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Aké zemiaky použiť na šalát, lokše či halušky? Aké typy zemiakov existujú?

    Aké zemiaky použiť na šalát, lokše či halušky? Aké typy zemiakov existujú?

    Zaiste ste sa s tým stretli, v obchode je veľký výber zemiakov, väčšinou sa orientujeme pri kúpe podľa ich vzhľadu, veľkosti balenia či ceny. Avšak zemiaky nie sú všetky rovnaké – rôzne odrody majú nielen rôzne konzistencie ale takisto aj rozdielny podiel škrobu a tak nie každý druh sa hodí […]


  • Zemiaky pečené v alobale – skvelá večera len z 3 surovín

    Zemiaky pečené v alobale – skvelá večera len z 3 surovín

    Tento pokrm si spájam s letnými večerami kedy sme s manželom chodili do neďalekej reštaurácie si dopriať tento super jednoduchý a pritom tak chutný pokrm. Na prípravu zemiakov v alobale odporúčam vybrať väčšie zemiaky, na osobu počítať 1 kus. Výbornou prílohou je tvarohový dip a zeleninová obloha alebo šalát.


  • Domáce rezance ako od starej mamy

    Domáce rezance ako od starej mamy

    Pamätáte si možno z detstva, ako vaša stará mama pripravovala na pomúčenom stole rezance? Mne sa táto spomienka veľmi uschovala v pamäti a dodnes si pamätám ich chuť či už s čerstvo pomletým makom, posypané kakaom či tvarohom alebo len tak servírované s mliekom.


  • Domáce cestoviny bez námahy len z 3 surovín

    Domáce cestoviny bez námahy len z 3 surovín

    Domáce cestoviny či rezance si možno super jednoducho pripraviť aj doma, na cestovinové cesto vám postačia tieto 3 základné suroviny. Tak prečo to nevyskúšať?


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*