Je pre vás kysnuté cesto trochu strašiak, ktorému sa vyhýbate? Ak patríte k tým, čo síce kysnuté dobroty (langoše, pizzu, kysnutý koláč, buchty, atď.) radi jedia ale majú pocit, že kysnuté cesto nezvládnu pripraviť a radšej sa mu vyhýbajú oblukom, tak toto je ten správny kurz pre vás.
Naučíte sa krok za krokom ako pripraviť základné kysnuté cesto v mojom úplne novom online kurze, ktorý všetci abonenti môjho Newslettru dostanú sprístupnený úplne zadarmo. Mimo iného sa tu dozviete sa množstvo trikov, ktoré vám pri príprave ešte pomôžu, aby to išlo jednoducho a zo zaručeným výsledkom.
Bonus
Okrem toho dostanete odomňa všetky základné rady a poznámky ku kurzu po ukončení vo forme poznámok, ktoré si môžete vytlačiť, takže si nemusíte nič značiť, len nerušene vypočuť kurz a potom sa pustiť do prípravy.
Čo sa dozviete v kurze:
- Ktoré suroviny potrebujete na základné cesto
- Ako vyrobiť z kvasníc rýchlo a jednoducho kvások
- Na čo dbať pri miesení
- Trik ako dosiahnete zaručene elastické cesto, s ktorým môžete pracovať už hneď po zamiesení bez predkysnutia
- Čo je to pomalé kysnutie a ako si môžete predpripraviť cesto už deň vopred
- A spoločne si pripravíme škoricové uzlíky, ktoré vám zaručene zachutia
Ak máte o kurz záujem, tak sa prihláste na odber môjho Newslettru a už čoskoro dostanete odomňa prístup ku kurzu.
Okrem toho ako abonent môjho Newslettru dostanete zadarmo tabuľku náhradných surovnín pri pečení ako aj všetky moje zatiaľ zverejnené Online knihy o varení do vašej mailovej schránky.
Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:
- Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
- Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
- Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
- Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky
- Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín
Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.
-
Hrnčeková čokoládová bábovka s jahodami
Začala sa jar a s nimi akosi automaticky v regáloch obchodov sú zrazu dostupné jahody i keď popravde sezóna jahôd v našom regióne ešte dlho nezačne a tak sú aj tie dostupne jahody skôr mdlé ako plné sladkej chuti. Preto ich rada používam do koláčov, kde sa im dá sladkosti […]
-
Plnená viedenská roštenka
Viedenská roštenka je tradičný pokrm, ktorý priprovovala už moja babka. Okrem jemného mäsa dostanete tiež krásnu krémovitú omáčku, ktorú môžete obohatiť o bylinky podľa vašej chuti. Suroviny: Postup:
-
Ľahký uhorkový šalát s cícerom
Tento šalát som prednedávnom skúsila na jednej oslave a doslova ma dostal. Nevedela som sa ho dojesť, i keď popravde mňa by nikdy nenapadlo kombinovať uhorky s cícerom, ale to bola dobrota. Suroviny: Postup: