Kurz varenia pre začiatočníkov v kuchyni (online)

Ste začitočníkom v kuchyni a ešte sa len začínate oboznámovať s varením? Možno sa cítite neisto a tak siahate stále k tým istým pokrmom o ktorých už viete, že ich zvládate a naopak vyhábate sa tým, ktoré vám prídu ako veľké neznáme.

Vidíte sa v tomto popise? Tak je ten kurz to správne riešenie pre vás.

Kam sa pozriete na internete, každý varí a vždy to vyzerá tak super jednoducho ale keď to skúšate vy, tak sa vám väčšina nielen že nepodarí pripraviť ale ak aj, tak to vyzerá úplne inak, ako v tých videách čo vás ešte väčšmi frustruje?

Alebo ste sa rozhodli naučiť základom varenie podľa receptov v kuchárskych knihách či na internete ale niekedy máte pocit, že sú písané po hebrejsky? Čo prosím má znamenať trochu vody? Ako presne mám pripraviť ryžu? Ako sa len dusí zelenina? Čo je to pošírovanie?… Z mojej skúseností môžem povedať, že väčšina receptov vychádza z predpokladu, že čítajúci už majú isté znalosti v kuchyni a tak niesú písané až tak do podrobna, ako by sa to zaiste práve začiatočníkom v kuchyni žiadalo.

Chyba nieje vo vás, len vám chýba sebaistota a možno aj zopár základných znalostí pri varení a tieto sa cielene a krok za krokom môžete naučiť v mojích kurzoch o varení.

Bonusy

Mimo videí dostanete odomňa tiež PDF podklady, ktoré si môžete vytlačiť. Budú tam popísané opäť všetky informácie, ktoré sme si povedali v kurze a takisto základné recepty.

Ako špeciálny bonus dostanete odomňa ku kurzu ako darček tiež môj zápisník receptov v hodnote 12,99€ (+ poštovné) celkom ZADARMO. Dúfam, že ho pri varení často využijete a budete si doňho môcť značiť vaše novo získané recepty.

Čo bude obsahom prvého kurzu?

1) Úvod
• Čo je cieľom kurzu
• Pre koho je kurz vhodný
• Aké príslušenstvo budete na prípravu potrebovať
• Ako postupovať v kurze, aby priniesol čo najväčší úžitok

2) Ryža
• Druhy ryže
• Aký je správny pomer ryže a tekutiny
• Základný recept na spracovnie guľatej ryže
• Základný recept na spracovnie risotto ryže
• Základný recept na spracovnie mliečnej ryže
• Základný recept na spracovnie basmati ryže
• Základný recept na spracovnie jasmínovej ryže
• Základný recept na spracovnie divokej ryže

3) Tarhoňa
o Základný recept na prípravu tarhone

4) Bulgur
o Druhy bulguru
o Ktoré pokrmy možno pripraviť z ktorého druhu bulguru
o Základný recept na spracovnie bulguru

5) Kuskus
o Výhody spracovania kuskusu
o Základný recept na spracovnie kuskusu

6) Pohánka
o Pre koho je pohánka vhodná
o Základný recept na spracovnie pohánky

Bonusy:
A) Videopostup na prípravu pohánky z pečenou cuketou
B) Videopostup na prípravy krémovitého tekvicového rizota
C) Videopostup na prípravu chutného šalátu z kuskusu

Kedy sa budete môcť na kurz prihlásiť?

Plánujem kurz spustiť v druhej polovice Júla. Presný dátum sa dozviete na mojej stránke alebo zo sociálnych médii. Ak máte ku kurzu otázky alebo sa už chcete prihlásiť, neváhajte a kontaktujte ma na lydia.argilli@gmail.com.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*