Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk_Online kurzy varenia pre začiatočníkov_recept

Online kurzy varenia pre začiatočníkov

Chceš sa naučiť základom varenia ale chýbajú ti čas, či financie? Alebo proste nechceš byť v stredobode pozornosti počas kurzu a radšej svoje pokusy robiť doma, vo vlastnej kuchyni a nemať tak svedkov, ak sa náhodou niečo nepodarí? A možno je tvoj najväčší nepriateľ stály tok povinností, že sa radšej nechces zaväzovať do kurzu o ktorom ani nevieš, či ho budeš môcť dokončiť (stačí chore dieťa a už si zas doma)?

Tieto online kurzy sú potom to správne riešenie pre teba.

Čo odlišuje moje kurzy varenia od iných?

Ako mama 4 detí úplne rozumiem jedinečným potrebám zaneprázdnených mamičiek, ako si ty, a preto som vypracovala celý učebný plán s ohľadom na možnosti, ktoré ponúka tvôj životný štýl. Tieto lekcie sú prispôsobené tak, aby bez problémov zapadli do tvojej každodennej rutiny, a ponúkajú praktické tipy, techniky, ktoré šetria čas, a recepty vhodné pre celú rodinu, ktoré sa určite stanú stálicami v tvojej kuchyni.

Prečo sú niektoré kurzy lepšie absolvovať online?

Tieto kurzy sú navrhnuté s ohľadom na tvoje potreby a ponúkajú flexibilitu, pohodlie a praktickosť, aby sa bez problémov zmestili do tvojho uponáhľaného životného štýlu.

Vďaka tomuto online formátu si máš možnosť slobodne vybrať najlepší čas na sledovanie lekcií, či už počas spánku tvojích detí alebo kedykoľvek, keď máš chvíľku pre seba. Chápem nároky materstva, a preto sú tieto kurzy prístupné kedykoľvek je potrebné, čo ti umožní učiť sa vlastným tempom bez toho, aby si obetovala drahocenný čas strávený s rodinou.

Zámerne sú jednotlivé lekcie krátke a vecné, čo zaručuje, že svoje kuchárske ciele dosiahneš čo najrýchlejšie. Vieme, že tvoj čas je cenný, preto som každú lekciu skoncentrovala do úsekov, ktoré poskytujú cenné informácie bez toho, aby ťa zahltili. Prostredníctvom týchto lekcií, ktoré sú zamerané na zvládnutie umenia varenia ryže až po zdokonalenie štruktúry kuskusu, sa z teba v krátkom čase môže stať sebavedomá kuchárka.

Počas lekcií si nemusíš robiť poznámky. Všetky tipy a recepty sú k dispozícii vo formáte PDF na vytlačenie, takže si ich kedykoľvek budešmôcť vytlačiť a pozieť, keď budeš potrebovať rýchlu pripomienku alebo inšpiráciu v kuchyni. Usilujem sa o to, aby tvoje učenie bolo čo najjednoduchšie a najefektívnejšie, aby si mohla stráviť menej času zapisovaním poznámok a viac času zdokonaľovaním svojich kulinárskych zručností.

Pokiaľ ide o tempo, výber je na tebe. Či už chceš kurz absolvovať za týždeň, alebo si ho rozložiť na celý mesiac či pol roka, môžeš postupovať svojou vlastnou rýchlosťou. Chápem, že život môže byť nepredvídateľný, takže ak si potrebuješ dať prestávku alebo pozastaviť svoj kurz, môžeš tak urobiť kedykoľvek. Tieto kurzy sú navrhnuté tak, aby sa prispôsobili tvojmu nabitému rozvrhu a umožnili ti učiť sa a rozvíjať sa tempom, ktoré ti vyhovuje a ktoré zvládneš.

Tak načo čakať?

Prihláste sa do týchto online kurzov varenia ešte dnes a urob prvý krok k tomu, aby si sa stali tvojej vlastnej kuchyni chefkuchárkou. Vďaka pohodlnému formátu, praktickým lekciám a osobnej pomoci dokážeš v krátkom čase pripraviť chutné domáce jedlá, ktoré si tvoja rodina zamiluje. Zaregistruj sa teraz a nechajte sa unášať kuchárskym dobrodružstvom!”

Čo vystihuje moje kurzy?

  • online – takže si sama môžeš vybrať najlepší čas na ich sledovanie (napríklad keď tvoje deti spia)
  • jednotlivé lekcie sú krátke – aby ste sa vedela čo najskôr dostať k svojmu cieľu
  • počas lekcií si nemusíš robiť poznámky
  • môžete si zvoliť vlastné tempo, ako budeš v kurze postupovať
  • Môžete kedykoľvek prestať a vrátiť sa ku kurzu keď budeš mať viac času

Aké kurzy nasledujú?

Celkovo chystám 5 oline kurzov k týmto témam:

  • Prílohy – otoverný
  • Omáčky – už čoskoro
  • Zelenina – pripravuje sa
  • Mäsité pokrmy – pripravuje sa
  • Aby nič nevyšlo nazmar – pripravuje sa
kuzry varenia online

Kedy sa budeš môcť na kurzy prihlásiť?

Kurz o prílohách je už spustený. Prečítajte si o tom viac tu.

Okrem toho ponúkam pre mojích abonentov aj ZADARMO minikurz kysnutého cesta. Ak máš záujem, prečítaj si o ňom viac tu.

Presný dátum ďaľších kurzov sa dozviete na mojej stránke alebo zo sociálnych médii. Ak máte ku kurzu otázky alebo sa už chcete prihlásiť, neváhajte a kontaktujte ma na lydia.argilli@gmail.com.

Načo čakať?

Nedovol, aby ťa monotónnosť pri jedle zdržiavala od vytvárania nezabudnuteľných kulinárskych zážitkov pre tvoju rodinu. Urob prvý krok ku kulinárskemu majstrovstvu s týmito kurzami varenia pre začiatočníkov a vydaj sa na lahodnú cestu, ktorá poteší chuťové poháriky a urobí dojem na tvojích blízkych. Prihlást sa teraz a premeňte svoje každodenné jedlá na neobyčajné kulinárske dobrodružstvá!

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*