Zemiakové ňoki gnocci s rajčinovou omáčkou_Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk

Rýchly obed – ňoki s krémovitou omáčkou z rajčín, parmezánu a špenátu

Super rýchly bezmäsitý pokrm sú tieto ňoki s krémovitou omáčkou z rajčín. Skúsili ste už niekedy ňoki opiecť? Budete prekvapekný ich skvelou chuťou, ktorá nemá nič s tými rovnarenými polotovarm. K tomu rýchla krémovitá omáčka a za 20 minút máte postarané o skvelý bezmäsitý obed.Odporúčam vyskúšať.

Suroviny:

  • 1 balenie polotovaru gnocchi
  • 1 konzerva rajčín
  • 1 cibuľa
  • 100ml sladkej smotany
  • soľ, čierne korenie, štipka cukru
  • 1 strúčik cesnaku
  • 50g mrazeného alebo 100g čerstvého špenátu
  • 30g strúhaného parmezánu
  • 1PL sušeného oregána

Postup:

  • Veľkú panvicu nahrejeme, pridáme do nej trochu oleja a polotovar ňoki (gnocchi). Opekáme z oboch strán 5-10 minút do zlatista.
  • Medzitým si v panvici opražíme cibuľku do zlatista, prilejeme konzervu rajčín a tú dochutíme soľou, čiernym korením, cukrom a cesnakom.
  • Varíme 5 minut, potom omáčku rozmágame.
  • Následne pridáme sladkú smotanu a oregano a keď sa premiešame pridáme ešte parmezán a špenát. Varíme už len 5 minút.
  • Keď sú ňoki chrumkavé odložíme ich stranou a podávame poliate našou chutnou krémovitou omáčkou.

Ak vás môj recept zaujal, nezabudnite sa prihlásiť na odber newlstettra, kde budete dostávať rôzne BONUSY ako E-knihy s receptami, zľavy, kurzy varenia ZADARMO a aktuálne rozosielam odberateľom Tabuľku náhradných surovín, ktorú určite využijete skvelo pri varení, či pečení.

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty


Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Kokosový koláč s jahodami

    Kokosový koláč s jahodami

    Už ste niekedy vyskúšali kombináciu jahôd a kokosu? Podľa mňa sa tieto 2 suroviny skvelo k sebe hodia a chuťovo dopĺňajú. Tak aj v tomto koláči, ktorý spája intenzívnu chuť kokosu so sviežou chuťou jahôd.


  • Lahodná maková bábovka z pomletého maku

    Lahodná maková bábovka z pomletého maku

    Prednedávnom som vám publikovala recept na makovú bábovku z celého maku a tento raz ponúkam obmenu z pomletého maku. Rozdiel bude najmä vo farbe, ktorá bude pri pomletom maku omnoho intenzívnejšia (tmavomodrá) ale takisto v konzistencii, mak nahradí veľkú časť múky a to bude automaticky aj chutiť. Môj hrnček mal […]


  • Lahodný zemiakový šalát s medvedím cesnakom

    Lahodný zemiakový šalát s medvedím cesnakom

    Tento rok bola sezóna medvedieho cesnaku na Slovensku pomerne skoro (teda aspoň v okolí Bratislavy), ale nie všade. Ja si pestujem medvedí cesnak doma a tam až teraz mi dozrel, tak, že som ho mohla zbierať. Tento šalát je skvelým spôsobom ako medvedí cesnak použiť do chutnej obmeny klasiky. Ak […]


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*