Tento cheesecke nielen vyzerá lahodne ale aj tak chutí. Je krásne jemný a šťavnatý. Jeho príprava je výnimočne jednoduchá, netren´ba žiadne keksy či cesto na spodok, je totiž pripravovaný bez spodku. Vrch už môžete dozdobiť ako sa vám žiada, napríklad takýmito chutnými čučoriedkami.


Na najlepší cheesecake potrebujete len 1 kg tvarohu
4
servings30
minutes40
minutes300
kcalSuroviny
2 balenia (500g) jemného tvarohu
1 balenia vanilkového pudingu
1 balenie kyslej smotany (200g)
1/2 balenia roztopeného masla (250g)
4 vajíčka
1 hrnček kr. cukru
1 vanilkový cukor- čučoriedková vrstva
1 hrnček (250g) čučoriedok
1 hrnček (150)ml vody
4Pl kr. cukru
2 Pl kukuričného škrobu
Postup
- Vajíčka vyšľaháme krátko s cukrom. Pridáme tvaroh, smotanu, maslo, vanilkový cukor a pudingový prášok. Vypracujeme hladkú zmes.
- Túto nalejeme do tortovej formy (24cm) a okraje formy obalíme alobalom. Formu vložíme do väčšej nádoby (napríklad s polomerom 26cm) a do priestoru uprostred nalejeme vodu. Toto zabráni tomu, aby popraskal počas pečenia a zostal krásne hladký. Takto pripravený necháme piecť cheesecake 1 hodinu pri 160C,
- Na čučoriedkovú vrstvu dáme do hrnca čučoriedky s cukrom a vodou a necháme zovrieť. V trošku studenej vody rozmiešame škrob a pridáme k zmesi až všetko zhustne.
- Necháme krátko vychladnúť, potom nalejeme na hotový cheesecake a už len necháme stuhnúť.
Vitajte na stránke plnej receptov pre celú rodinu
Pomocníci do kuchyne*


Najnovšie články
Najnovšie recepty
Tradičné recepty
- Domáce rezance na 3 rôzne spôsoby
- Tekvicová omáčka s grilovanými morčacími prsiami a domácou knedlou
- Moravské koláče
- Vanilkové muffiny s malinovým krémom
- Gaštanový perník s kakaovou polevou
- Zemiakové Halušky s parmezánovou omáčkou
- Turecké cestoviny “manti”
- Plnené sušené baklažány a paprika „dolmak“
- Jablkový “apple pie”
- Troj-čokoládová torta
- Krémová polievka z červenej šošovice a bulguru
- Makové šúlance zo zemiakového cesta
- Tartalettes s citrónovo-vanilkovou plnkou
- Maková torta s vanilkovým krémom a kokosom
- Gaštanovo-karamelová roláda z hrubej múky
Denne nové recepty pre celú rodinu
Čo nájdete na recepis.sk?

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?
Nahliadni sem
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
210 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Index

Máte surovinu a neviete čo s ňou?
Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV
































