Súťaž o kurz varenia

Po dlhej príprave sa konečne môj kurz varenia k téme prílohy blíži k jeho spusteniu. Okrem samotného kurzu na vás čaká mnoho rôznych bonusov – bonusové videá, môj zápisník receptov a mnoho ďaľšieho.

Všetky informácie ku kurzu nájdete tu – Kurz varenia – Prílohy – recepis.sk – denne nové recepty pre celú rodinu

Môj kurz bude oficiálne prístupný od tohto víkendu a tak som spustila na fecebooku súťaž, do ktorej sa môžete samozrejme zapojiť. Výherca súťaže bude môcť zadarmo absolvovať tento kurz.

Môj facebook profil nádjete tu

Facebook

Podmienky súťaže sú veľmi jednoduché

1) sledovať ma na facebooku

2) zdielať tento príspevok (share)

3) do komentára označiť 2 ľudí, ktorých by sa tiež chceli zapojiť do súťaže

*Označiť môžeš koľko ľudí chceš, len treba vždy označiť niekoho iného

*Výhercu vyžrebujem 15.09.2023 kedy oficiálne spustím môj online kurz aj pre verejnosť, a výhercu zverejním tu na Facebooku

Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:

  1. Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
  2. Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
  3. Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
  4. Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky 
  5. Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín

Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.

  • Online kurz k téme prílohy je teraz dostupný

    Online kurz k téme prílohy je teraz dostupný

    Chcete sa naučiť pripravovať prílohy na každodenné varenie? Od ryži, po bulgur či tarhoňu alebo kuskus, v tomto kurze sa nielen naučíte ich pripravovať ale takisto sa naučíte rozdiely medzi rôznymi druhmi a v čom sa rozlišuje príprava a použitie. Všetky informácie ku kurzu nájdete spracované na tejto stránke. Prihlás […]


  • Jednoduché plundrované pagáče

    Jednoduché plundrované pagáče

    Tradičná príprava plundrovaného cesta na pagáče spočíva s častého prekladania maslového a kysnutého cesta až sa vytvoria klasické šichty, teda rôzne vrstvy ako pri lístkovom ceste. Tento postup je omnoho jednoduchší lebo namiesto vrstvenia 2 ciest sa vždy len kysnuté pomaže maslom, preloží a takto nechá oddychovať, Ide to doslova […]


  • Antipasti z grilovanej zeleniny ‘Ezme’

    Antipasti z grilovanej zeleniny ‘Ezme’

    Táto príloha je skvelým obohateným stolovania formou švédkych stolov pri oslave či väčšom pohostení alebo tiež ako príloha ku grilovaniu. Základ pozostáva z baklažánu ako aj papriky, k týmto sa pridávajú podľa chuti aj iné zeleniny ako napríklad rajčiny či cibuľka. Všetko sa buď griluje alebo pečie, čím získa zelenina […]


  • Zemiakové placky z uvarených zemiakov

    Zemiakové placky z uvarených zemiakov

    Tieto placky sú na rozdiel od klasických zemiakových placiek pripravované z uvarených zemiakov alebo zo zemiakovej kaše. Majú krásne chrumkavú konzistenciou a môžete ich obohatiť aj o inú zeleninu ako napríklad cuketu či mrkvu postrúhanú na drobno. Suroviny: Postup:


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*