Moje deti majú veľmi v obľube tvarohové dezerty Termix. Avšak tým, že nežijeme na Slovensku, mohli si ho užiť len veľmi sporadicky. Až som neprišla na to, že vyrobiť si ho doma je super jednoduché a odvtedy im ho pripravujem pravidelne doma.
Suroviny:
- 500ml mlieka
- 1 balenie pudingového prášku (príchuť podľa chuti – napríklad čokoládový)
- 2Pl kakaa (ak sa rozhodnete pre kakaovú verziu)
- 4PL kr. cukru
- 1 vanilkový cukor
- 250g jemného tvarohu
Postup:
- 450ml mlieka dáme do hrnca zohrievať.
- Zvyšné mlieko rozmiešame s pudingovým práškom, cukrom, vanilkovým cukrom a kakaom do hladka.
- Keď nám mlieko zovrie, vlejeme do neho kakaovú zmes a potom za stáleho miešania uvaríme puding. Odstavíme ho z ohňa.
- Ešte do horúceho pudingu primiešame tvaroh a dobre premiešame.
- Ešte teplý termix nalejeme do formičiek – napríklad misiek – a takto ho necháme vychladnúť. Hotovo.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.