Na túto tortu vám postačí jedna tortová forma a sezónne ovocie. Ja som zvolila nektarinky, ale samozrejme, že môžete použiť aj broskyne, marhule či iné ovocie.
Jump to RecipeRecept
Nepečený tvarohová torta s nektarinkami
4
servings30
minutes40
minutes300
kcalSuroviny
2 balenia dlhých piškót
20ml mlieka
500g jemného tvarohu (s vanilkovou príchuťou)
150g bielej čokolády
1 vanilkový cukor
50g pr. cukru
4-5ks nektariniek
4Pl kr. cukru
50ml vody
Postup
- Začneme tým, že si nad parou dáme nezerovú nádobu a do tej polámeme bielu čokoládu a necháme ju roztopiť. Potom ju necháme vychladnúť.
- Nektarinky ošúpeme, pokrájame na polku a dáme do hrnca spolu s cukrom a vodou. Necháme variť ca. 15 minút až sa voda takmer vyparí a ovocie bude mäkké. Necháme vychladnúť.
- Ak máte kruhovú formu tak dlhé piškóty diagonálne prekrojte na polku a potom piškóty tesne pri seba poklaďte na dno tortovej formy. Pomocou lyžičky polejte mliekom.
- Jemný tvaroh dáme do nádoby spolu s vanilkovým cukrom a práškovým cukrom a postupne za miešania pridávame bielu čokoládu, až sa všetko spolu spojí. Tvarohovú zmes nanesieme na piškóty a zarovnáme.
- Na záver nektarinky pokladieme na vrch torty a necháme tortu aspoň 4 hodiny v chlade, najlepšie však cez noc.
Recipe Video
Ďalšie recepty
Nepečená tvarohová torta s nektarinkami
Kde ma nájdete na sociálnych sieťach
Novinky
Nepečená tvarohová torta s nektarinkami
Na túto tortu vám postačí jedna tortová forma a sezónne ovocie. Ja som zvolila nektarinky, ale samozrejme, že môžete použiť aj broskyne, marhule či iné ovocie.Recept
Populárne recepty
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Najnovšie recepty
Zeleninová polievka s mäsovými guľkami
Táto polievka je nielen vhodná ako predjedlo ale aj ako hlavný pokrm. Vďaka mäsovým guľkám je pekne sýta a pridaným taveného syru dosiahnete krásne krémovitú konzistenciu aj bez zahusťovania.
Kysnuté žemle s feta syrom z plundrovaného cesta
Tento Snack z takzvaného plundrovaného kysnutého cesta rada pripravujem keď očakávam návštevu alebo aj na cesty, dajú sa chutne pripraviť vopred a potom skladovať v uzavretej nádobe. Tak si zachovajú aj po 1-2 dňoch ich skvelú chuť. Cesto si môžete pripraviť aj deň vopred lebo bude dlhšie stáť v chlade […]
Grissini – chrumkavé slané tyčinky
Tieto tyčinky sú skvelou voľbou či už na dlhé večery pri telke alebo aj pre návštevu. Možno ich poznáte z obchodu ale načo kupovať keď ich skutočne jednoducho viete pripraviť doma? Ich príprava je vskutku nenáročná, dôležité je im dopriať dlhý čas na oddychovanie počas kysnutia a takisto nešetrite olivovým […]