Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk_Váš jedálniček na prípravu jedál_recept

Váš jedálniček na prípravu jedál

Ako zaiste viete, je príprava jedálnička niečo, čo musí riešiť každá gazdinka či gazda. Pri menšej či väčšej rodine, jesť sa proste musí  a tak vzniká aj každý den nanovo dilema, čo navariť? Nie vždy sú ale dobré nápady na varenie po ruke a častokrát to vedie len k frustrácii.

Rada by som vám pomohla tento problém vyriešiť. Preto som sa rozhodla vám ponúhnuť k stiahnutiu tento šikovný formulár na plánovanie vášho jedálnička, ktorý je ZADARMO a môžete ho používať na vaše plánovanie ako pomôcku. A pritom je jedno, či si plánujete vaše varenie denne, týždenne, alebo dokonca na celý mesiac, tento formulár vám bude pri tom nápomocný.

Pozrite si ako Jedálniček na stiahnutie vyzerá

Prečo vôbec plánovať varenie?

Ešte krátko k tomu, načo je taký plávač užitočný, mimo toho, že sa nebudete musieť stresovať vymýšľaním jedla 😊.

Časová efektívnosť

Príprava jedál vám umožní lepšie plánovanie jedál vopred, čím sa zníži čas potrebný na každodenné varenie a takisto aj nakupovanie. Ak napríklad viete, že v stredu prídete neskoro z roboty, nemá zmysel plánovať pokrm, ktorý si vyžaduje hodinovú prípavu, lebo nebudete mať na to ani chuť, ani energiu. Takisto ak je suroviny nakúpite premyslene už vopred, postačí vám ísť na nákup raz týždenne a ušetríte tak čas aj energiu. Plánovanie jedla voperd je výhodný najmä pre zaneprázdnených rodičov, ktorí žonglujú s viacerými povinnosťami a počas pracovných dní majú na varenie málo času.

Zdravšie stravovanie

Poznáte to, nestíhate, nemáte plán a tak to skončí pri polotovaroch či ešte lepšie, pri donáške jedla? Určite pozná každý z nás, a nieje to nič odsúdeniahodného, ale ani nič zdravé  a tak by sa to nemalo stávať pravidlom.  Plánovanie a prípravou jedál vopred máte možnosť lepšie plánovať a vyberať si tak zdravšie pokrmy. Nákupom tých správnych ingrediencií na jedlá z vašej listiny môžete zabezpečiť, aby boli vaše jedlá vyvážené a výživné. Príprava jedál tiež znižuje pokušenie rozhodnúť sa pre nezdravé rýchle občerstvenie alebo jedlo so sebou, keď ste v časovej tiesni alebo príliš unavení na varenie.

Úspora nákladov

Príprava jedál vám môže pomôcť ušetriť peniaze tým, že sa zníži plytvanie potravinami a obmedzí sa frekvencia stravovania mimo domu alebo objednávania jedla na objednávku. Nákupom surovín vo veľkom a ich efektívnym využitím pri viacerých jedlách môžete ešte viac rozšíriť svoj rozpočet na potraviny. Plánovanie jedál vopred vám okrem toho umožní využiť výpredaje, zľavy a sezónne produkty, čím maximalizujete svoje úspory a zároveň si vychutnáte chutné a sýte domáce jedlá.

Nechce sa vám vymýšlať jedálniček?

Ale čo ak vy plánovanie neobĺubujete a radšej by ste už ho mali aj vyplnení bežnými receptami, ktoré zvládnete? Aj na to mám pre vás to správne riešenie. Presne na toto som vypracovala môj jedálniček na kompletne celý mesiac kde nájdete nápady na varenie na 4 týždne od raňajok až po večeru a cez víkend aj recepty na dezerty tak, aby ste sa nemuseli stresovať a riešiť otázku, čo ja navarím?

Ak je to niečo, čo hľadáte alebo by vám ulahčilo váš život, tak rozhodne nahliadnite do môjho online obchodu.

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu

Od 1.mája je prístupný nový online kurz k téme tradičné buchty ako od babičky za symbolickú cenu 2.99€

Viac o kurze Buchty nájdete tu

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty


Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Prvého mája spúšťam nový mini-kurz o buchtách

    Prvého mája spúšťam nový mini-kurz o buchtách

    Máte radi pravé domáce buchty či možno takú skvelú naparenú knedľu ako od babičky? A možno ste si ešte netrúfli ju pripraviť? Naučte sa pripraviť buchty ako od babičky To je naozaj škoda a túto drobnosť by som rada pre vás vyriešila – môj nový mini kurz venovaný celý buchtám […]


  • Lahodný zelerový šalát s jablkom a syrom

    Lahodný zelerový šalát s jablkom a syrom

    Zeler sa skvelo chuťovo dá kombinovať s ovocím. Či už s jablkami, ananásom či mandarinkami, táto zelenina krásne toto ovocie chuťovo dopĺňa. Ak ste ešte nevyskúšali, vrelo odporúčam. Takto sa vám tento šalát zaručene podarí – moje tipy Ak chcete krémovejšiu konzistenciu, zvýšte množstvo majonézy alebo kyslej smotany podľa svojich […]


  • Plnený baklažán

    Plnený baklažán

    Ak máte radi baklažán či cuketu, tak určite ste už vyskúšali aj variantu s plnkou. Môj trik spočíva v tom, že baklažán či cuketu najskôr necháme grilovať či piecť na panvici na sucho (bez oleja) až je dužina mäkká a celá zelenina dostane skvelú praženú arómu a až potom ju […]


  • Omáčka na cestoviny Niva bez smotany

    Omáčka na cestoviny Niva bez smotany

    Je to zaujímavé, ale u nás sa Nivová omáčka nikdy nepripravovala zo smotanou a bola tak nielen omnoho menej kalorická ale takisto ľahšia na strávenie. Preto sa chcem o tento recept, kde základ tvorí jednoduchá biela omáčka, aj s vami podeliť. Príprava vám potrvá menej ako 10 minút, stojí to […]


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*