Nová kniha s receptami ZADARMO- Prílohy na grilovanie

Začalo sa leto a so stúpajúcimi teplotami aj sa mení aj náš apetít. Jednak začína byť v záhrade čoraz viac vecí na zobnutie len tak, jahôdky a mladý hrášok sú práve u nás v sezóne a aj ríbezle už pomaly začínajú dozrievať, ale tiež tie teplé dlhé dni lákajú človeka na jedenie vonku. Či už grilovačka, alebo piknik či oslava v záhrade, vonku chutí jedlo teraz akosi lepšie.
 
Na takýchto oslavách samozrejme nechýbajú ani šaláty či iné prílohy a preto som sa rozhodla pre vás pripraviť zbierku 20 chutných šalátov a príloh ku grilovaniu, ktoré nielen hrajú vedľajšiu úlohu ale sú niekedy tak dobré, že pomaly nahradia aj hlavný pokrm. Od mrkvového, cviklového, či klasiky ako cestovinového či zemiakového, v tejto knižke určite nájdete dostatok nápadov a inšpirácii. Dúfam, že vám v nastávajúcich mesiacoch prídu vhod.

Ako získate túto zbierku receptov?

  1. E-knihu si buď môžete zakúpiť za symbolickú cenu pod mojími produktami
  2. alebo ju aj môžete dostať úplne Zadarmo spolu s inými E-knihami odomňa keď mi zadáte vašu E-mailovú adresu do môjho kontaktného formulára.

Ďalší

Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:

  1. Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
  2. Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
  3. Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
  4. Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky 
  5. Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín

Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.

  • Online kurz k téme prílohy je teraz dostupný

    Online kurz k téme prílohy je teraz dostupný

    Chcete sa naučiť pripravovať prílohy na každodenné varenie? Od ryži, po bulgur či tarhoňu alebo kuskus, v tomto kurze sa nielen naučíte ich pripravovať ale takisto sa naučíte rozdiely medzi rôznymi druhmi a v čom sa rozlišuje príprava a použitie. Všetky informácie ku kurzu nájdete spracované na tejto stránke. Prihlás […]


  • Jednoduché plundrované pagáče

    Jednoduché plundrované pagáče

    Tradičná príprava plundrovaného cesta na pagáče spočíva s častého prekladania maslového a kysnutého cesta až sa vytvoria klasické šichty, teda rôzne vrstvy ako pri lístkovom ceste. Tento postup je omnoho jednoduchší lebo namiesto vrstvenia 2 ciest sa vždy len kysnuté pomaže maslom, preloží a takto nechá oddychovať, Ide to doslova […]


  • Antipasti z grilovanej zeleniny ‘Ezme’

    Antipasti z grilovanej zeleniny ‘Ezme’

    Táto príloha je skvelým obohateným stolovania formou švédkych stolov pri oslave či väčšom pohostení alebo tiež ako príloha ku grilovaniu. Základ pozostáva z baklažánu ako aj papriky, k týmto sa pridávajú podľa chuti aj iné zeleniny ako napríklad rajčiny či cibuľka. Všetko sa buď griluje alebo pečie, čím získa zelenina […]


  • Zemiakové placky z uvarených zemiakov

    Zemiakové placky z uvarených zemiakov

    Tieto placky sú na rozdiel od klasických zemiakových placiek pripravované z uvarených zemiakov alebo zo zemiakovej kaše. Majú krásne chrumkavú konzistenciou a môžete ich obohatiť aj o inú zeleninu ako napríklad cuketu či mrkvu postrúhanú na drobno. Suroviny: Postup:


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*