e-kniha recepty jahody recepis

E-kniha: Najlepšie recepty s jahodami

Ako dieťa boli jahody pre mňa znakom jari a blížiaceho sa leta. Popravde, keď začali dozrievať prvé jahody v záhrade, ledva som sa dočkala pokiaľ boli skutočne červené a trhali sme ich s bratom veselo už aj polozrelé. Vtedy boli pre nás veľkou vzácnosťou, na ktorú sme sa tešili celý rok.

Dnes už možno jahody dostať kúpiť kedykoľvek a kdekoľvek. Nemusíte byť v rozprácke o 12 mesiačikoch aby ste si v zime dopriali jahody, tieto dostanete bez problémov kúpiť či už čerstvé alebo mrazené a pripraviť si z ních dobroty.

Aj keď je samozrejme pre naše telo zdravšie jesť potraviny keď majú prirodzene svoju sezónu a samozrejme, že domácim jahodám sa kupované nikdy svojou arómou či sladksťou nevyrovnajú, sú pre mňa jahody ovocím, ktorým sa nedá nič pokaziť. Ideálne tiež pre začiatočníkov v kuchyni. Jahody premenia každý dezert na malý sksost.

V tejto e-knihe chcem s vami zdieľať moje overené recepty z jahôd a dúfam, že aj vás inšpirujú.

Ako získate túto zbierku receptov?

  1. E-knihu si buď môžete zakúpiť za symbolickú cenu pod mojími produktami
  2. alebo ju aj môžete dostať úplne Zadarmo spolu s inými E-knihami odomňa keď mi zadáte vašu E-mailovú adresu do môjho kontaktného formulára.
  • Neviete čo uvariť? Tak určite využijete mesačný jedálniček na vytlačenie

    Neviete čo uvariť? Tak určite využijete mesačný jedálniček na vytlačenie

    Ako často sa pýtate ráno – čo ja zas navarím? Stojíte pred chladničkou, hodiny sa míňajú, čas obedu blíži a vás stále ešte neosvietilo. Takéto dni má asi každ´z nás z času na čas, horšie je však keď sa to opakuje pravidelne. Mať plán toho, čo máte navariť je v […]


  • Skvelý kakaový závin s brusnicami / kysnutý veniec

    Skvelý kakaový závin s brusnicami / kysnutý veniec

    Koncom Novembra sa dajú u nás zakúpiť čerstvé brusnice a tieto sú skvelé či už do horúcich čajov alebo na pečenie. Tentoraz som ich skombinovala s mäkkučkým kakaovým závinom zatočeným do venca a výsledok bol skvelý. Suroviny na cesto: Suroviny na plnku: Postup:


  • Turecká polievka z červenej šošovice

    Turecká polievka z červenej šošovice

    Výborná sýta polievka, ktorá sa zvykne servírovať s chlebom a plátkom citrónu aj ako hlavné jedlo. Suroviny: Postup:


  • Nepečený tvarohový dezert len z 3 surovín

    Nepečený tvarohový dezert len z 3 surovín

    Všetko, čo na tento dezert budete potrebovať je jemný tvaroh, dlhé piškóty a drobné ovocie podľa chuti. Ja som použila jahody, ale samozrejme, že zvoliť môžete aj iné drobné ovocie ako napríklad čučoriedky. Suroviny: Postup:


One Comment

  1. Pingback: Nová kniha s receptami ZADARMO- Prílohy na grilovanie - recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*