Internet je plný rozmanitých receptov a určite veľká časť ľudí hľadá tieto online. Ja však patrím k milovníkom kníh. Práve kuchárske knihy mi slúžili už od detstva na inšpiráciu pri varení či pečení a priviedli ma k mojej láske k vareniu. Dodnes je pre mňa veľkým relaxom po stresujúcom dni si len tak otvoriť kuchársku knihu a potešiť sa peknými fotkami a takisto inšpirovať tým, čo uvarím pre moju rodinu.
Preto chcem túto možnosť si prečítať recepty vo forme knihy poskytnúť aj vám a to zadarmo. Moje knihy poskytujú zbierky receptov k aktuálnym či sezonálnym témam. Veľmi dúfam, že vám budú inšpiráciou pri varení.
Ako sa dostanete k mojím knihám?
Úplne jednoducho, stačí sa zaregistrovať na odber môjho Newslettru. a moje knihy vám prídu do mailovej schránky.
Ponuka mojích kuchárskych kníh


Pripravuje sa

Čo ešte získate odoberaním Newslettru?
Okrem ďaľších E-kníh s receptami, ktoré pripravujem, vás budem tiež informovať o najnovších receptoch či iných zaujímavých článkoch k téme varenie.
Vďaka newslettru chcem vytvoriť priestor, v ktorom sa môžem s Vami podeliť o dodatočné, exkluzívne informácie.
Nezabudnite sa teda prihlásiť na odober Newsletteru aby ste ostali v obraze.
Ako ma môžete podporiť?
Ak sa vám môj foodblog páči a chcete moju prácu podporiť tak sa veľmi poteším keď môj blog aj naďalej budete navštevovať a tiež ak ma budete abonovať na facebooku či instagrame.
Chystám pre vás sériu kurzov základov varenia. Tieto budú k týmto témam:
- Prílohy – ako si pripraviť ryžu, bulgur, tarhoňu, kuskus
- Zelenina – od dusenia po pečenie, zapekanie až po naparovanie
- Mäso – pečenie, marinovanie, dusenie, pošírovanie
- Omáčky – ako bez dochucovadiel vyrobiť chutné omáčky
- Aby nič nevyšlo na zmar – ako využiť zostatky v kuchyni chutne a vyhnúť sa tak vyhadzovaniu potravín
Ku každému kurzu vás čakajú aj bonusové materiály, takže sa máte na čo tešiť.
-
5 zaujímavých faktov o potravinách, ktoré bežne používate
Pri mojích posledných receptoch som spracovávala týchto 5 bežných surovín. Vedeli ste o ních toto? Čučoriedky Čučoriedky sú známe ako najzdravší druh ovocia, ktorý zabraňuje vzniku mnohých chorôb. Sú bohatým zdrojom vlákniny a vitamínov C, K, A, E a vitamínov skupiny B, ako aj minerálnych látok, ako sú železo, mangán, […]
-
Cviklový šalát s fazuľou
Moja susedka ma vždy nanovo dokáže inšpirovať novými nápadmi na šalát. Volám ju šalátová kráľovna. Tak aj tento cviklovo- fazuľkový vznikol na spoločnej grilovačke a super nám zachutil. Suroviny: Postup:
-
Výborné jednohubky z červenej šošovice
Toto jedlo patrí medzi moje obľúbené predkrmy- chutné bezmäsité karbonátky plné aróm, k tomu chrumkavý šalát. Počas leta je to tiež výborný hlavný pokrm. Originálne pocházdza tento pokrm z Turecka kde sa servírujú v šalátovom liste poliaté črstvým citrónom. Suroviny: Postup: Pozrite si aj ďaľšie nápady na bezmäsité a vegan […]