Internet je plný rozmanitých receptov a určite veľká časť ľudí hľadá tieto online. Ja však patrím k milovníkom kníh. Práve kuchárske knihy mi slúžili už od detstva na inšpiráciu pri varení či pečení a priviedli ma k mojej láske k vareniu. Dodnes je pre mňa veľkým relaxom po stresujúcom dni si len tak otvoriť kuchársku knihu a potešiť sa peknými fotkami a takisto inšpirovať tým, čo uvarím pre moju rodinu.
Preto chcem túto možnosť si prečítať recepty vo forme knihy poskytnúť aj vám a to zadarmo. Moje knihy poskytujú zbierky receptov k aktuálnym či sezonálnym témam. Veľmi dúfam, že vám budú inšpiráciou pri varení.
Ako sa dostanete k mojím knihám?
Úplne jednoducho, stačí sa zaregistrovať na odber môjho Newslettru. a moje knihy vám prídu do mailovej schránky.
Ponuka mojích kuchárskych kníh


Pripravuje sa

Čo ešte získate odoberaním Newslettru?
Okrem ďaľších E-kníh s receptami, ktoré pripravujem, vás budem tiež informovať o najnovších receptoch či iných zaujímavých článkoch k téme varenie.
Vďaka newslettru chcem vytvoriť priestor, v ktorom sa môžem s Vami podeliť o dodatočné, exkluzívne informácie.
Nezabudnite sa teda prihlásiť na odober Newsletteru aby ste ostali v obraze.
Ako ma môžete podporiť?
Ak sa vám môj foodblog páči a chcete moju prácu podporiť tak sa veľmi poteším keď môj blog aj naďalej budete navštevovať a tiež ak ma budete abonovať na facebooku či instagrame.
-
Adventná súťaž o skvelé ceny
Môj adventný kalendár pre všetkých kulinárov a kuchárky som sa rozhodla tento rok spraviť trochu individuálne. Každý týždeň môžete vyhrať jeden z mojich výrobkov. Stačí označiť 2 ľudí, ktorí by sa tiež chceli zapojiť do súťaže, a nezabudnite ma abonovať na facebooku . Tento týždeň začínam zo súťažov o môj […]
-
Tekvicová krémová polievka
Tekvica je tá univerzálna sezonálna zelenina, ktorú možno použiť na ktorýkoľvek chod, od predjedla až po dezert. V tomto recepte je pripravená vo forme lahodnej krémovitej polievky s dochutenej sladkou smotanou, ktorá jej dodá ešte intenzívnejšiu krémovitosť. Táto polievka je tak jednoduchá, že ju zvládne každý začiatočník v kuchyni. Suroviny: Postup:
-
Tagliatelle s parmezánovou omáčkou do 15 minut
Hľadáte rýchly recept na obed či večeru? Tento bezmäsitý pokrm vám určite zachutí a postačí vám na jeho prípravu len zopár minút. Samozrejme, že môžete zvoliť aj iný druh cestovín ako tagliatelle. Suroviny: Postup:
-
Kuracie soté na póre a mrkve – tip na rýchly obed
Rýchle a jednoduché jedlo ku ktorému ma inšpirovala chuť póru, ktorá sa po upečení tak krásne zmení a obohatí akýkoľvek pokrm. Dôležité je ho krátko opiecť na oleji a on už sa zmení na túto skvelú dobrotu. Suroviny: Postup:
-
Skvelá príloha za 15 minút- krémové šampiňóny s mozarellou
Krásne krémovité a plné chuti a to celkom bez smotany – také sú tieto šampiňóny, ktoré zvládnete naozaj za pár minút. Skvelá príloha, alebo podávané s knedľou aj ako hlavný pokrm. Ja som ich tentoraz podávala so zemiakmi pečenými v alobale v trúbe, ale je to ponechané na vás, kde […]