Skvelé rýchle jedlo z jednej panvice.
Suroviny:
- 300g hovädzieho mletého mäsa
- 1 kuchynská cibuľa
- 2 PL rajčinového pretlaku
- 250ml vody
- 1 čl sójovej omáčky
- 1 veľký pór
- 1 cuketa
- 1čl sušeného cesnaku
- soľ, čierne korenie, rasca
- Petržlenová vňať
Postup:
- Panvicu nahrejeme, pridáme olej a pridáme mleté mäso. Okoreníme soľou a čiernym korením a opekáme.
- Zatiaľ si pokrájame cibuľu na drobno a pridáme k mäsu, opekáme.
- Por umyjeme a bielu časť pokrájame na 1 cm hrubé diely. Mäso zhrnieme na stranu panvice a do zvyšku dáme pór, ktorý opekáme pomaly a za občastného miešania aspoň 8 minút.
- Ku kuncu opekania pridáme cuketu pokrájanú na drobno.
- Keď je zelenina opečená, pridáme rajčinovú pastu a vodu ako aj sójovú omáčku a dusíme na miernom ohni 5-10 minút.
- Na záver posypeme posekanou petržlenovou vňaťou, prípadne dochutíme ešte soľou.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.