Tento fantastický pokrm používa celé kuracie prsia. Na to aby sa mäso dobre tepelne upravilo sa najskôr pečie z prudka na panvici a neskôr dopeká v trúbe aby sa aj zvnútra dostatočne upravilo. Celá príprava vám nezaberie viac ako 30 minút a výsledkom budú tieto super šťavnaté kuracie prsia.
Jump to Recipe
Plnené kuracie prsia za menej ako 30 minút
Course: Hlavné jedlá, Mäsité jedlá4
servings30
minutes30
minutes300
kcalSuroviny
500h kuracích prś
2 rajčiny + cherry rajčiny
1 balenie mozarella
soľ, čierne korenie, grilovacie korenie
horčica (dijon)
Postup
- Kuracie prsia (na osobu by ste mali počítať s ½ prsiami) najprv dobre umyte, osušte a čiastočne rozkrojte v strede (stačí rozkrojiť 2/3 mäsa)
- Vrchnú časť mäsa osolíme, posypeme čiernym korením a grilovacím korením. Vnútro kuracích pŕs pomažeme horčicou. Potom pripravený kurací rez naplňte sušenými paradajkami, a syrom (mozarella). Koniec mäsa zopneme napríklad svorkou na mäso. Potom mäso opečieme na najvyššom ohni na panvici z oboch strán 2 minúty. Pri opekaní môžeme k mäsu pridať aj cibuľku pre silnejšiu arómu.
- Kuracie prsia vložte do zapekacej misy a podlejte niekoľkými lyžičkami vody. Pridáme cherry paradajky. Potom misu prikryte alobalom a vložte do predhriatej rúry na 150⁰C piecť, najprv 15 minút zakryté a potom ďalších 5 minút odkryté.
- Pred podávaním nakrájajte na tenké plátky.
Ďalšie recepty
Plnené kuracie prsia za menej ako 30 minút
Kde ma nájdete na sociálnych sieťach
Novinky
Plnené kuracie prsia za menej ako 30 minút
Tento fantastický pokrm používa celé kuracie prsia. Na to aby sa mäso dobre tepelne upravilo sa najskôr pečie z prudka na panvici a neskôr dopeká v trúbe aby sa aj zvnútra dostatočne upravilo. Celá príprava vám nezaberie viac ako 30 minút a výsledkom budú tieto super šťavnaté kuracie prsia.
Populárne recepty
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Najnovšie recepty
Čučoriedkový tarte z 2 vajíčok
Tento tarte je skvelou voľou ak chcete rýchly a chutný múčnik a pritom spracovať väčšie množstvo ovocia. Základné maslové cesto je super jednoduché a pozostáva len zo 4 surovín. Na oblohu môžete použiť tak čerstvé ako aj mrazené ovocie.
Šalát s chlebovými krutónmi a syrom
Tento šalát som spoznala u našich známych pri spoločnom grilovaní a bol taký skvelý, že som si hneď vypýtala recept. Okrem výbornej chuti sa mi páčila možnosť využitia staršieho pečiva do niečoho chutného.
Najlepší dezert z tekvice – hokkaido so škoricou
Možno sa vám žiada sladké ale nechcete siahnuť po sladkostiach? A čo tak si pripraviť tento super jednoduchý dezert z tekvice hokkaido. Sladkosť si môžete sami určiť a namiesto cukru použiť med či iné zdravšie sladidlo. Hlavnú chuť preberie však tento dezert zo škorice ako aj zo sušeného ovocia. A […]