Tieto chutné malé pavúčiky sú super ľahké na prípravu ale vaše deti ocenia. Postačí vám balenie OREO keksov a balenie slaných tyčiniek v bielej čokláde a už len trochu krému na spojenie. Ja som zvolila kakaový krém, ale samozrejme môžetze aj kakao vynechať a plniť vanilkovým krémom.
Suroviny:
- 1 balenie OERO keksov
- Slané tyčinky v bielej čokoláde
- 100g mascarpone
- 4PL pr. cukru
- 1 vanilkový cukor
- 1čl kakaa
- cukríkové očká
- 20g tmavej roztopenej čokolády
Postup:
- Slané tyčinky si pokrájame na 2 rovnako veľké diely. Oreo keksy rozkrojíme na polku. Čokoládu roztopíme.
- Mascarpone zmiešame s práškovým a vanilkovým cukrom ako aj kakao a vymiešame do krému. Naplníme do cukrárenskej špičky.
- Potom nanesieme na každý plát Oreo keksov trochu krému a zatlačíme doňho 6 kuskov tyčiniek (3 nohy zľva, 3 zprava).
- Potom položíme hornú časť Oreo keksu.
- Na záver nanesieme na tento 2 kvapky čokolády a na tú nalepíme cukríkové očká.
- Necháme pol hodinu chladnúť v chlade.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.