Jednoduchý cheescake z tvarohu bez spodku, hrnčekový recept

Na prípravu budete potrebovať celé 1kg tvarohu, ale zato je počet zvyšných surovín naozaj krátky. Rýchly cheesecake, ktorý som tentoraz obohatila o ovocnú vrstvu. Hrnček som použila klasický s 250ml.

Suroviny

  • 2 balenia (500g) jemného tvarohu
  • 1 balenia vanilkového pudingu
  • 4 vajíčka
  • 1 hrnček kr. cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 hrnček (250g) ovocnia – drobné sezónne ovocie ako maliny
  • 1 hrnček (250)ml vody
  • 4Pl kr. cukru
  • 1 tortové želé

Postup:

  • Vajíčka vyšľaháme krátko s cukrom.
  • Pridáme tvaroh, vanilkový cukor a pudingový prášok. Vypracujeme hladkú zmes.
  • Tortovú formu (24cm) vymastíme a potom do nej nalejeme cesto. Vrch formy prikryjeme alobalom.
  • Takto prikrytý pečieme cheesecake najskôr hodinu pri 160C, potom ho odokryjeme a ešte dopečieme 10 minút do zlatista.
  • Necháme vychladnúť, potom vyberieme z formy.
  • Na ovocnú vrstvu dáme drobné ovocie do hrnca spolu s vodou, cukrom a želé.
  • Za stáleho miešania privedieme do varu, až zmes zhustne. Necháme 10 minút oddychovať, aby zmes trochu vychladla.
  • Potom ovocnú zmes nalejeme na cheesecake a necháme stuhnúť.

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Veľkonočné recepty - 10 receptov na pečenie

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Jednoduchý cheescake z tvarohu bez spodku, hrnčekový recept

Na prípravu budete potrebovať celé 1kg tvarohu, ale zato je počet zvyšných surovín naozaj krátky. Rýchly cheesecake, ktorý som tentoraz obohatila o ovocnú vrstvu. Hrnček som použila klasický s 250ml. Suroviny Postup:

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty

Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu

Od 1.mája je prístupný nový online kurz k téme tradičné buchty ako od babičky za symbolickú cenu 2.99€

Viac o kurze Buchty nájdete tu

Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Videorecept – parená knedľa ako od babky

    Videorecept – parená knedľa ako od babky

    Celý recept nájdete tu Parená knedľa


  • Svieža hrnčeková pomarančová bábovka

    Svieža hrnčeková pomarančová bábovka

    Citrusové plody chutia výnimočne lahodne v koláčoch – či už citróny, pomaranče či limetka, ich aróma je neskutočná. Tentoraz som zvolila pomaranče a vytvorila z ních túto chutnú nadýchanú bábovku.


  • Krémová tekvicová polievka s krúpami

    Krémová tekvicová polievka s krúpami

    Táto polievka je fantasticky krémová vďaka pridaniu zemiakov a krúp, ktoré ju krásne zahustia. Nezabudnite tekvici a cibuľke dopriať dostatok času pri opekaní až začnú hnednúť. Oceníte neskôr na omnoho intenzívnejšej chuti polievky. Recept


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*