Tento šalát som objavila až v Nemecku. Moja svokra ho zvykne pripravovať k slávnostnému obedu. Je super jednoduchý ale veľmi chutný. Výborná príloha najmä k dusenému mäsu.
Suroviny:
- 1 flaška zaváraných fazuľových lúskov
- 1 cibuľa
- 1 balenie kyslej smotany
- soľ, čierne korenie
- (kôpor)
Postup:
- Fazuľové lúsky zlejeme zo šťavy a dáme do misky.
- Pridáme kyslú smotanu a na drobno posekanú cibuľku.
- Okoreníme soľou a čiernym korením.
- Na záver pridáme kôpor nasekaný na drobno, možno tiež vynechať.
- Pred servírovaním necháme aspoň hodinu stáť, aby sa prepojili chute.
Kde ma nájdete na sociálnych sieťach
Novinky
Jednoduchý šalát z fazuľových lúskov
Tento šalát som objavila až v Nemecku. Moja svokra ho zvykne pripravovať k slávnostnému obedu. Je super jednoduchý ale veľmi chutný. Výborná príloha najmä k dusenému mäsu. Suroviny: Postup:
Populárne recepty
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Najnovšie recepty
Videorecept – parená knedľa ako od babky
Celý recept nájdete tu Parená knedľa
Svieža hrnčeková pomarančová bábovka
Citrusové plody chutia výnimočne lahodne v koláčoch – či už citróny, pomaranče či limetka, ich aróma je neskutočná. Tentoraz som zvolila pomaranče a vytvorila z ních túto chutnú nadýchanú bábovku.
Krémová tekvicová polievka s krúpami
Táto polievka je fantasticky krémová vďaka pridaniu zemiakov a krúp, ktoré ju krásne zahustia. Nezabudnite tekvici a cibuľke dopriať dostatok času pri opekaní až začnú hnednúť. Oceníte neskôr na omnoho intenzívnejšej chuti polievky. Recept