Jednoduché hrnčekové kokosové rezy na veľký plech_ Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk

Jednoduché hrnčekové kokosové rezy na veľký plech

Tieto rezy sú super trvácne, vydržia aj niekoľko hodín bez chladničky. Vďačné na oslavy alebo iné udalosti, kedy človek nemá k dispozícii hneď chladničku za rohom. Okrem toho je ich príprava naozaj jednuduchá a chuť výborná.

Suroviny na cesto:

  • 3 vajíčka
  • 1/2 šálky kr. cukru
  • 1/2 šálky oleja
  • 1 vanilkový cukor
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 1 balenie strúhaného kokosu (200g)
  • 1/2 šálky mlieka (rastlinného mlieka)
  • 1/2 šálky hl. múky

Suroviny na plnku:

  • 1/2 masla (125g) izbovej teploty
  • 3PL pr. cukru
  • 1 malé balenie (200 ml )šľahačkovej smotany
  • 1/2 balenia strúhaného kokosu
  • 1 vanilkový cukor
  • (lieskovce na ozdobu)

Postup:

  • Trúbu si predhrejeme na 160C.
  • Vajíčka vyšľaháme s cukrom do penista. Pridáme olej a ďalej šľaháme.
  • Potom pridáme prášok do pečiva, kokos, múku a mlieko a vypracujeme hladké cesto.
  • To nalejeme na veľký plech vyložený papierom na pečenie. Môj plech má 40-33cm.
  • Dáme piecž pri 160C na ca. 40 minút. Potom necháme vychladnúť.
  • Na plnku si vyšľaháme maslo s práškovým cukrom do penista.
  • Šľahačkovú smotanu vyšľaháme do tuha. Potom pridáme smotanu k maslu ako aj kokos a vanilkový cukor a všetko vymiešame do hladkého krému.
  • Ten nanesieme na piškótu a zákusok pokrájame na kocky.
  • Každú kocku potom môžeme ozdobiť lieskovcom.

Ak vás môj recept zaujal, nezabudnite sa prihlásiť na odber newlstettra, kde budete dostávať rôzne BONUSY ako E-knihy s receptami, zľavy, kurzy varenia ZADARMO a aktuálne rozosielam odberateľom Tabuľku náhradných surovín, ktorú určite využijete skvelo pri varení, či pečení.

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty


Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Kokosový koláč s jahodami

    Kokosový koláč s jahodami

    Už ste niekedy vyskúšali kombináciu jahôd a kokosu? Podľa mňa sa tieto 2 suroviny skvelo k sebe hodia a chuťovo dopĺňajú. Tak aj v tomto koláči, ktorý spája intenzívnu chuť kokosu so sviežou chuťou jahôd.


  • Lahodná maková bábovka z pomletého maku

    Lahodná maková bábovka z pomletého maku

    Prednedávnom som vám publikovala recept na makovú bábovku z celého maku a tento raz ponúkam obmenu z pomletého maku. Rozdiel bude najmä vo farbe, ktorá bude pri pomletom maku omnoho intenzívnejšia (tmavomodrá) ale takisto v konzistencii, mak nahradí veľkú časť múky a to bude automaticky aj chutiť. Môj hrnček mal […]


  • Lahodný zemiakový šalát s medvedím cesnakom

    Lahodný zemiakový šalát s medvedím cesnakom

    Tento rok bola sezóna medvedieho cesnaku na Slovensku pomerne skoro (teda aspoň v okolí Bratislavy), ale nie všade. Ja si pestujem medvedí cesnak doma a tam až teraz mi dozrel, tak, že som ho mohla zbierať. Tento šalát je skvelým spôsobom ako medvedí cesnak použiť do chutnej obmeny klasiky. Ak […]


2 komentáre

  1. Ahoj!
    Upiekla som Jednoduché hrnčekové kokosové rezy. Kokos mám rada. Ale tento zákusok je kokosový až príliš. Treba skúsiť použiť “len” 200g. A rozdeliť ho na dve časti, možno 150g a 50g. Jednu časť dať do cesta a druhú do krému.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*