Krémové gnocchi (ňoki) s kuracími prsiami do 15 minút

Super jednoduchý pokrm, ktorý zvládne každý začiatočník. Aby som tento pokrm uvarila zvolila som tentoraz hotové gnocchi, ale ak máte trochu času môžete si gnocchi jednoducho pripraviť aj doma. Všetko čo na ne potrebujete je zemiaková kaša, vajíčko, soľ a múka. Pozrite si k tomu tento podrobný postup:

Suroviny:

  • 500g gnocchi
  • 2 PL masla
  • 2 PL múky
  • 150ml sladkej smotany
  • 100g ricotta
  • 50ml vody / alebo vývaru
  • 250g kuracie prsia
  • 5-6ks sušených rajčín
  • soľ, čierne korenie, grilovacie korenie
  • petržlenoá vňať

Postup:

  • Panvicu si nahrejeme a pridáme do nej gnocchi a opekáme ich z oboch stranách na troche oleja do zlatista.
  • Medzitým si pokrájame sušené rajčiny ako aj kuracie prsia na drobno. Kuracie prsia ochutíme soľou, čiernym korením a grilovacím korením a potom ich spolu s rajčinami pridáme k gnocchi.
  • Ďalej opekáme až sa mäsu zatiahnú póry. Potom všetko presunieme na tanier.
  • Do tej istej panvice dáme maslo a múku a krátko opečieme. Prilejeme vodu a roztrepeme všetko dobre.
  • Prilejeme takisto smotanu a ricottu a krátko miešame až sa všetko spojí do hladkej omáčky.
  • Vrátime do panvice gnocchi s kuracími prsiami a rajčinami a už len premiešame. Podľa potreby dochutíme soľou.
  • Na záver posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty


Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Aké zemiaky použiť na šalát, lokše či halušky? Aké typy zemiakov existujú?

    Aké zemiaky použiť na šalát, lokše či halušky? Aké typy zemiakov existujú?

    Zaiste ste sa s tým stretli, v obchode je veľký výber zemiakov, väčšinou sa orientujeme pri kúpe podľa ich vzhľadu, veľkosti balenia či ceny. Avšak zemiaky nie sú všetky rovnaké – rôzne odrody majú nielen rôzne konzistencie ale takisto aj rozdielny podiel škrobu a tak nie každý druh sa hodí […]


  • Šťavnaté rezy Margot

    Šťavnaté rezy Margot

    Ako dieťa som nikdy neodolala tyčinke Margot, tá chuť kokosovej drte a tomu tmavej čokolády ma uchvátila. Ako dospelá som začala túto dobrotu používať aj pri pečení a jednoznačným vyvrcholením týchto snáh sú rezy margot. Ich základ je šťavnaté čokoládové cesto s krásne nadýchaným čokoládovým krémom a zakončený vrstvou postrúhanej […]


  • Ako pripraviť lahodné lasagne bolognese

    Ako pripraviť lahodné lasagne bolognese

    Zaiste ste už mali možnosť vyskúšať v reštaurácii lasagne s boloňskou omáčkou. Správne pripravené sú nielen šťavnaté alebo aj tak lahodné a jemné, že sa doslova rozplývajú na jazyku. Takéto Lasagne si môžete pripraviť aj doma, postačia vám lasagne pláty, ktoré nemusíte predvariť. Okrem toho budete už len potrebovať bešamelovú […]


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*