Ak chcete mať rýchlo a bez námahy napečené sušienky, ktoré si viete aj zobrať zo sebou na výlet, tak vyskúšajte tieto mimoriadne jednoduché hrnčekové arašidové sušienky. Potrebujete na ne len hrnček s objemom 250ml.
Suroviny:
- 3 vajíčka
- 3 PL arašídového masla
- 1 hrnček masla alebo margarínu
- 2,5 hrnčeka hladkej múky
- 1/2 hrnčeka kr. cukru
- štipka soli
- 1 balenie (100g) tmavej čokolády
Postup:
- Maslo a arašidové maslo si dáme do hrnca a pomaly zohrievame až sa roztopia.
- Necháme kompletne vychladnúť, potom dáme do misky.
- Cukor vymiešame s vajíčkami až sa roztopí. Pridáme vychladnuté maslo.
- Potom pridáme cukor a soľ a vypracujeme hladké cesto. Mixér netreba, vareška postačí, ide to veľmi jednoducho.
- čokoládu posekáme na kusy a pridáme k cestu.
- Plech na pečenie vyložím papierom na pečenie.
- Potom z cesta odoberáme rovnako veľké kusy, tvarujeme guľky a kladieme ich s odstupom na plech (mne vyšlo 35ks).
- Pečieme pri 180C do zlatista ca. 25-30 minút.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Populárne recepty
Hľadáte ešte nápady na darčeky? Využite moju 50% zľavu
Čo si môžete teraz zakúpiť zľavnené?Využite 50% zľavu na moje produkty. Či už zápisník receptov alebo online kurzy, tieto produkty sú skvelým darčekom k vianociam.Zápisník receptovSkvelý zápisník v ktorom nájdete miesto na 100 vlastných receptov, okrem toho vás očakávajú 2 bonusové materiály (z pôvodných 9,99€ teraz za skvelých 4,99€)Online kurzy […]
Medovníčky s pomarančovou kôrou – super mäkké a aromatické
Tak ako každá začínajúca gazdinka som si prešla mnohými receptami na medovníky. Niektoré vyzerali dobre a boli tvrdé ako podrážka, iné zas boli mäkké ale tá chuť nebola ako má byť až som raz našla jeden recept od mojej babky, ktorý ma tak uchvátil aj konzistenciou ako aj chuťou, že […]
Videorecept- Zelerová krémová polievka s jablkom
Lahodná krémová polievka do sychravého studeného počasia ktorá skvelo zahreje a zasýti. Okrem toho super rýchlo hotová. Celý recept tu Zelerová polievka
Čokoládovo-vanilkové keksíky s višňami
Toto vianočné pečivo vzniklo z inšpirácie Schwarzwaldskej torty, a kombinácia vanilky, čokolády a višne chutí výborne aj ako vianočné pečivo. Základom je linecké cesto, jednak v vanilkovej a kakaovej verzii.