Morčacie prsia na prírodno v omáčke

Morčacie prsia sú často známe ako veľmi suché mäso. Nie v tomto prípade. Takto rýchlo podusené mäso ostane nielen krásne šťavnaté. ale takisto počas varenia vznikne výborná omáčka, ktorá doplní váš pokrm. Stačí už len pripraviť prílohu a máte navarené.

Suroviny:

  • 500g morčacích pŕs
  • Soľ, čierne korenie, červená paprika, sušený cesnak
  • 2PL hl. múky
  • 200ml vody
  • 2 Pl masla/bylinkového masla
  • 1 cibuľa
  • Čerstvé bylinky (petržlen)

Postup:

  • Morčacie prsia umyjeme a osušíme kuchynskou utierkou.
  • Potom ich po šírke rozrežeme na rovnako tenké pláty a mierne vyklepeme.
  • Následne mäso osolíme, okoreníme čiernym korením, paprikou a sušeným cesnakom. Následne posypeme múkou a dobre premiešame.
  • Panvicu zohrejeme a keď je horúca pridáme olej a vložíme mäso.
  • Pečieme z oboch strán zprudka ca. 4 minút pokiaľ dostanú zlatistú farbu.
  • Ku koncu opekania pridáme 1 cibuľu pokrájanú na drobno a 2 polievkové lyžice masla (prípadne bylinkového masla).
  • Potom zalejeme vodou.
  • Prikryté necháme ešte na miernom ohni 10 minút dusiť.
  • Pred servírovaním môžeme omáčku dochutiť na jemno posekanými čerstvými bylinkami (petržlenová vňať prípadne pažítka).

Čo nájdete na recepis.sk?

Veľkonočné recepty - 10 receptov na pečenie

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadni sem

Obľúbené produkty

Využite vianočné zľavy na všetky moje produkty, ktoré trvajú už len do vianoc.

PRODUKTY

Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

Original price was: 4,99€.Current price is: 2,49€.

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
Original price was: 9,99€.Current price is: 4,99€.

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

Original price was: 19,99€.Current price is: 9,99€.

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Index

Máte surovinu a neviete čo s ňou?

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*