Táto poleva je tak jednoduchá a vyžaduje v podstate len 3 suroviny – čučoriedky, cukor a bielu čokoládu. Krásna farebná poleva, ktorá skrášli akýkoľvek koláč.
Jump to RecipeRecept
Čučoriedková poleva ganache
Course: Pečieme, Sladké4
servings30
minutes40
minutes300
kcalSuroviny
200g bielej čokolády
200g čučoriedok
3Pl kr. cukru
2PL vody
Postup
- Na ganache polámeme do misky bielu čokoládu a dáme ju nad paru zohrievať, až sa roztopí.
- Súbežne dáme čučoriedky do hrnca spolu s cukrom a vodou a necháme variť 10 minút.
- Keď sú čučoriedky uvarené, prepasírujeme ich cez sitko k bielej čokoláde a dobre premiešame.
Vzniknutú ganache necháme trochu vychladnúť. - Ganache nanesieme na hotový koláč a necháme aspoň 4 hodiny oddychovať v chladničke aby poleva dobre stuhla.
Ďalšie recepty
Čučoriedková poleva ganache
Kde ma nájdete na sociálnych sieťach
Novinky
Čučoriedková poleva ganache
Táto poleva je tak jednoduchá a vyžaduje v podstate len 3 suroviny – čučoriedky, cukor a bielu čokoládu. Krásna farebná poleva, ktorá skrášli akýkoľvek koláč.Recept
Populárne recepty
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Najnovšie recepty
Videorecept – parená knedľa ako od babky
Celý recept nájdete tu Parená knedľa
Svieža hrnčeková pomarančová bábovka
Citrusové plody chutia výnimočne lahodne v koláčoch – či už citróny, pomaranče či limetka, ich aróma je neskutočná. Tentoraz som zvolila pomaranče a vytvorila z ních túto chutnú nadýchanú bábovku.
Krémová tekvicová polievka s krúpami
Táto polievka je fantasticky krémová vďaka pridaniu zemiakov a krúp, ktoré ju krásne zahustia. Nezabudnite tekvici a cibuľke dopriať dostatok času pri opekaní až začnú hnednúť. Oceníte neskôr na omnoho intenzívnejšej chuti polievky. Recept