Rýchla bagetka s cesnakovým maslom

Rýchla bagetka s cesnakovým maslom

Niekedy tie rýchle a jednoduché veci vedia byť tak chutné, že je škoda si ich z času na čas nedopriať. Ja mám slabosť pre cesnak a to jedno v akej podobe a cesnakové uzlíky či bagetky, toho sa neviem dojesť. Najmä keď je príprava naozaj triviálna, tak prečo si nedopriať? Alternatívne ju môžete plniť aj bylinkovým maslom alebo pridať aj syr. Jedno v akej podobe, je to dobrota.

Suroviny:

  • 1 bageta (môže byť aj staršia z predchádzajúceho dňa)
  • 30g masla izbovej teploty
  • 1-2 veľké strúčiky cesnaku
  • štipka soli
  • (pažítka prípadne iné bylinky)
  • (syr)

Postup:

  • Maslo si dáme do misky, osolíme a pridáme doňho roztlačený cesnak.
  • Dobre premiešame. Kdo chce pridá tiež bylinky či postrúhaný tvrdý syr.
  • Bagetu si nakrojím zo šikma na ca. 1,5cm hrubé kúsky, pritom snažíme sa narezať tak, aby sme spodok neprerezali.
  • Následne dáme do každého zárezu za 1čl masla a pomocou nožíka ho jemne rozotrieme.
  • Už len dáme na plech a necháme zapekať do churmkava pri 180C v prehriatej trúbe po dobu ca. 20-25 minút. Keď bude bagetka hotová, bude vám voniať celá kuchyňa, takže Ľahko spoznáte :).

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Veľkonočné recepty - 10 receptov na pečenie

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Rýchla bagetka s cesnakovým maslom

Niekedy tie rýchle a jednoduché veci vedia byť tak chutné, že je škoda si ich z času na čas nedopriať. Ja mám slabosť pre cesnak a to jedno v akej podobe a cesnakové uzlíky či bagetky, toho sa neviem dojesť. Najmä keď je príprava naozaj triviálna, tak prečo si nedopriať? […]

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty

Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu

Od 1.mája je prístupný nový online kurz k téme tradičné buchty ako od babičky za symbolickú cenu 2.99€

Viac o kurze Buchty nájdete tu

Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Predjedlo – Figy zapečené s feta syrom

    Predjedlo – Figy zapečené s feta syrom

    Toto chutné predjedlo je skvelou a rýchlou pochúťkou s jesennou arómou. Na jeho prípravu budete potrebovať minimum surovín aj času a výsledok bude zaručenou lahodkou.


  • Plnené kuracie prsia za menej ako 30 minút

    Plnené kuracie prsia za menej ako 30 minút

    Tento fantastický pokrm používa celé kuracie prsia. Na to aby sa mäso dobre tepelne upravilo sa najskôr pečie z prudka na panvici a neskôr dopeká v trúbe aby sa aj zvnútra dostatočne upravilo. Celá príprava vám nezaberie viac ako 30 minút a výsledkom budú tieto super šťavnaté kuracie prsia.


  • Slávnostné hrnčekové rezy s nekatrinkami

    Slávnostné hrnčekové rezy s nekatrinkami

    Tieto lahodné rezy obsahujú nektarinky tak v ceste ako aj na vrchu rezov. Nielen, že vyzerajú lahodne ale aj naozaj lahodné sú, doslova sa rozplývajú na jazyku. Namiesto nektariniek môžete takisto použiť aj broskyne či marhule. Skvelý nedelný derzert. Recept


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*