Torteliny s pečeným baklažánomLydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk slovensko

Torteliny s pečeným baklažánom

Máte chuť na rýchly bezmäsitý obed? tieto tortellini s pečeným baklažánom sú nielen aromatické, ale aj hotové za menej ako 20 minút.

Suroviny:

  • 1 balenie torteliny so syrovou alebo zeleninovou plnkou
  • 1 baklažán
  • 1 cibuľa
  • 1 cesnakový strúčik
  • 1PL rajčinového pretlaku
  • soľ, čierne korenie, čili

Postup:

  • Vodu na cestoviny si necháme zovrieť a keď zovrie, tak ju osolíme.
  • Pridáme torteliny a uvaríme ich podľa návodu do mäkka (ca. 10 minút)
  • Medzitým si pokrájme cibuľu na drobno a dáme ju opekať na panvici na troche oleja.
  • Baklažán ošúpeme a pokrájame na kocky. Pridáme k cibuli a opekáme ďaľších 10 minút.
  • Pravidelne miešame. Akoníhle začne baklažán voniať a dostane hnedastú farbu tak ho osolíme, okoreníme čiernym korením prípadne čili a roztlačíme do neho cesnak. Premiešame.
  • Už len pridáme rajčinový pretlak a spolu opražíme.
  • Medzitým si zlejeme cestoviny tak aby sme aspoň za pol šálky vody odložili stranou a tú priljeme k baklažánu ako aj pridáme torteliny.
  • Už len premiešame a môžeme servírovať. Kdo chce môže servírovať s postrúhaným parmezánom prípadne s bylinkami.
e-kniha recepty bezmasite slane recepis

Ak aj vy často máte dilemu čo navariť bezmäsito a nechcete hneď siahnúť po sladkých pokrmoch ako palacinky, či buchty, tak táto Zbierka receptov vás určite inšpiruje.

Nájdete tu 25 chutných slaných bezmäsitých receptov na každodenné varenie.

Zakúpte si túto E-knihu za symbolickú sumu tu.

Kde ma nájdete na sociálnych sieťach

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadnite sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Populárne recepty

Obľúbené produkty


Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Najnovšie recepty

  • Prvého mája spúšťam nový mini-kurz o buchtách

    Prvého mája spúšťam nový mini-kurz o buchtách

    Máte radi pravé domáce buchty či možno takú skvelú naparenú knedľu ako od babičky? A možno ste si ešte netrúfli ju pripraviť? Naučte sa pripraviť buchty ako od babičky To je naozaj škoda a túto drobnosť by som rada pre vás vyriešila – môj nový mini kurz venovaný celý buchtám […]


  • Hrnčekový citrónový koláč s kokosom bez múky

    Hrnčekový citrónový koláč s kokosom bez múky

    Chutný, bez váženia a rýchlo hotový – taký je tento nenáročný citrónový koláč s kokosom. Na meranie postačí šálka s objemom 250ml. Recept


  • Jednoduché hrnčekové kysnuté lievance

    Jednoduché hrnčekové kysnuté lievance

    Chutný recept na raňajky či snack pre deti. Tieto lievance si môžete pripraviť deň vopred a potom ich nechať v chladničke pomaly kysnúť a na ďaľší deň pripraviť. Super jednoduché a tak krásne nadýchané ako pierko.


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*