E-kniha: Vianočné recepty

Moje deti sa v učili krásnu báseň – Advent, Advent.. sviečka žiari, najskôr jedna, potom druhá, potom tretia, potom štvrtá.. je to na neuverenie ale skutočne už jeden adventný týždeň máme za sebou a vianoce sa čoraz rýchlejšie blížia.

Počas adventu sa akosi každý podvedome pripravuje na tieto krásne sviatky, ktorým vrcholí advent, a zatiaľ čo je jedného spočíva príprava v kúpe darčekov, pre druhého zas so zdobenia celého domu vianočnými dekoráciami a zdobením stromčeka, a pre iného zas z pečenia či varenia.

Aj ja patrím k tej poslednej skupine, vždy si už začiatkom adventu pripravím plán toho, čo by som rada piekla a pri tom sa snažím vybrať zopár tradičných a zopár nových receptov. Okrem toho mám vždy v pláne aj zopár receptov, ktoré môžem piecť s deťmi.

Nová E-kniha s vianočnými receptami

Moje nielen obľúbené ale aj mnohokrát pečené a oskúšané recepty som pre vás zostavila do E-knihy. Túto – Zbierkui vianočných receptov- si buď môžete zakúpiť v mojom obchode alebo keď sa prihlásite na odber môjho newslettru, dostanete túto odomňa ZADARMO. Na to sa stačí zaregistrovať na odber môjho Newslettru. a moja najnovšia kniha vám príde do mailovej schránky.

Zdravý adventný kalenár pre deti

Okrem toho som pripravila advetný kalendár trošku iného charakteru. S deťmi sme sa rozhodli tento rok každý deň adventu vyskúšať nový zdravý snack z ovocia a zeleniny. Ak sa aj vy chcete mojími nápadmi inšpirovať, sledujte ma na facebooku alebo instagrame, kde denne nové inšpirácie na snack pre deti zverejňujem.

Zápisník receptov

Ak ešte hľadáte nápad na darček alebo sami radi pečiete či varíte, tak nezabudnite nahliadnúť do môjho zápisníku receptov s krásnym designom. Tento bude v predaji od 14.12.2022, predpredaj však už začal a to dokonca s uvádzaciou zľavnenou cenou. Pevne verím, že zápisník sa vám bude viac ako páčiť a bude nielen krásny ale tiež praktickým spoločníkom vaších kulinárskych ciest.

Nezabudnite ma tiež slednovať na facebooku a instagrame, budúci týždeň spustím súťaž, v ktorej dokonca môžete zápisník vyhrať. Takže sledujte a zapojte sa.

Prajem Vám krásny druhý advent!

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*