logo

Denne nové recepty pre celú rodinu

  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Video
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Mini kurz varenia pre začiatočníkov – Ryža
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 0 items – 0,00€
  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Video
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Mini kurz varenia pre začiatočníkov – Ryža
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 0 items – 0,00€
  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Video
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Mini kurz varenia pre začiatočníkov – Ryža
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 0 items – 0,00€

Mliečna ryža úvod

Written by lydia.argilli Published on 11. marca 2025 in
Tweet Share Pin It Print

Chcete si pozrieť k tomuto receptu Video postup?

V toto videu sa dozviete, ktorý druh ryže sa hodí na prípravu mliečnej ryže a čo je pre prípravu typické.

Tweet Share Pin It Print

lydia.argilli

Popular Posts

  1. Hrnčekové Americké Cookies
    5947 views
  2. Rajčinová polievka do 15 minút
    5806 views
  3. Kuracie prsia v parmezánovej omáčke
    1974 views
  4. Tradičné švábske “Spätzle” so syrom a cibuľkou
    1300 views
  5. Čína z hovädzieho mäsa po sečuánsky hotová za 15 minút
    1060 views
Čo obsahom kurzu nieje
Risotto ryža úvod

MamaKuchyňa Podcast

Mama kuchyňa: varenie s deťmi a pre deti
Mama kuchyňa: varenie s deťmi a pre deti

Varenie s deťmi a pre deti

Epizóda #14- Masové guľky: Jeden základný recept a desiatky chutných variácií
byLydia Argilli

V tejto epizóde sa pozrieme na masové guľky ako na univerzálny základ do kuchyne každej mamy. Povieme si, ako pripraviť jednoduché a šťavnaté guľky, ktoré sa nerozpadnú a majú jemnú chuť aj bez zložitého varenia. Vysvetlím, aké mäso zvoliť, ako správne miešať suroviny a čo je kľúčom k dobrej konzistencii.

Ukážeme si, ako z jedného receptu vytvoriť množstvo chutných obmien. Spomenieme rýchle omáčky ako paradajková, smotanová, krémová hubová či sladkokyslá. Povieme si aj tipy, ako masové guľky využiť v cestovinách, ryži, bagete, polievke alebo ako rýchlu večeru pre deti.

Táto epizóda je pre všetky mamy, ktoré chcú variť chutne, jednoducho a s minimálnym stresom. Jeden základ. Veľa možností. Chutné výsledky.

Epizóda #14- Masové guľky: Jeden základný recept a desiatky chutných variácií
Epizóda #14- Masové guľky: Jeden základný recept a desiatky chutných variácií
7. novembra 2025
Lydia Argilli
Epizóda #13- Čo robiť, keď deti nechcú jesť Ovocie: jednoduché tipy, ako to zmeniť bez stres
24. októbra 2025
Lydia Argilli
Epizóda #12- Čo robiť, keď deti nechcú jesť zeleninu: tipy a triky, ako si ju obľúbia bez bojov pri stole
10. októbra 2025
Lydia Argilli
Search Results placeholder

Služby

Kontaktujte ma

Máte projekt na ktorom by ste radi so mnou spolupracovali, alebo ma len chcete skontaktovať s otázkou? Tak mi napíšte na lydia.argilli@gmail.com.

  • Profesionálne fotky potravinových produktov
  • Fotky jedla pre sociálne médie, web či reštaurácie
  • Tvorba receptov

Najčastejšie otázky

  • Ako pripraviť kysnuté cesto
  • Ako pripraviť kvások z kvasníc
  • Ako pripraviť ražný kvások
  • Ako pripraviť karamel
  • Ako pripraviť rizoto
  • Ako pripravť pohánku
  • Ako pripraviť piškótové cesto
  • Ako pripraviť palacinky
  • Ako pripraviť lievance
  • Ako pripraviť šťavnaté kuracie prsia

tu nájdete ďalšie ZÁKLADNÉ RECEPTY

Najčastejšie kategórie

Bezmäsité pokrmy

Sladké pokrmy

Pokrmy pre deti

Kysnuté cesto

Omáčky

Produkty

  • Kurz varenia pre začiatočníkov: Zvládnite prílohy ako ryža, bulgur a kuskus Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu 9,99€
  • Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk_Zápisník receptov_recept Zápisník receptov 6,99€
  • Jedalniček na mesiac, pláovanie jedla, meal prep Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál 4,99€
  • vianocne recepty e kniha E-kniha - Vianočné recepty 3,99€
  • prilohy na grilovanie e-kniha E-kniha: Prílohy na grilovanie 2,99€

Kuchárske knihy

Kurzy varenia

profesionalne forky jedla Lydia argilli

Prihlás sa-tvoje konto

  • Registrácia
  • Prihlásiť sa
  • Feed záznamov
  • RSS feed komentárov
  • WordPress.org

Sprav si kvíz- aký typ mami si?

Písali o mne

Magazín Akčné ženy

Košík

PODCAST

Produkty

  • E-kniha- Cuketové recepty E-kniha- Cuketové recepty 1,99€
  • Nová kniha - 30 skvelých veľkonočných receptov Nová kniha - 30 skvelých veľkonočných receptov 1,99€
  • vianocne recepty e kniha E-kniha - Vianočné recepty 3,99€
  • E-kniha: Letné recepty - od pečenia po zaváranie a konzervovanie E-kniha: Letné recepty - od pečenia po zaváranie a konzervovanie 1,99€
  • e-kniha recepty jahody recepis E-kniha: Najlepšie recepty s jahodami 1,99€

Kuracie Prsia na prírodno

https://youtu.be/ueA4Kq9Zr-w

Nedávne recepty

  • Špagetová tekvica – s feta syrom a špenátom

    Špagetová tekvica – s feta syrom a špenátom


  • Ako pripraviť mliečnu ryžu – základný recept

    Ako pripraviť mliečnu ryžu – základný recept


  • Výborná sýta zeleninova polievka zo sušeného hrachu

    Výborná sýta zeleninova polievka zo sušeného hrachu


  • Ako nahradiť múku pri pečení? Bezlepkové a zdravšie alternatívy na pečenie

    Ako nahradiť múku pri pečení? Bezlepkové a zdravšie alternatívy na pečenie


  • Pečieme
  • Varíme
  • Video
  • Portfolio
  • Produkty
  • Blog
Copyright © 2024 recepis.sk - Denne nové recepty pre celú rodinu — Designed by WPZOOM
 
Login
Accessing this course requires a login. Please enter your credentials below!

Lost Your Password?
logo
Register
Don't have an account? Register one!
Register an Account