Rýchla kuracia nátierka

Táto kuracia nátierka je výborným spôsobom na využitie zvyškov vareného, či pečeného kuracie mäsa. Takisto vhodná na využitie mäsa z prípravy kuracieho vývaru.

Potrebujete:

  • ca. 300g kuracieho mäsa bez kostí/bez kože
  • 1 cibuľa
  • 200g jemného krémovitého syru (Lučina)
  • 1PL horčice
  • soľ, čierne korenie

Postup:

  • Kuracie mäso očistíme, pokrájame na drobno a dáme do kuchynského robota.
  • Pridáme cibuľu pokrájanú na drobno, horčicu a jemný krémovitý syr a rozmixujeme na jemnú kašu. Alternatívne môžeme použiť ponorný mixér.
  • Dochutíme soľou a čiernym korením, alternatívne pridáme pažítku pokrájanú na drobno.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*