cesnakova_natierka

Cesnaková nátierka

Výborná natierka na chlebíčky, či jednohubky. Najmä v kombinácii s čerstvým pečivom a zeleninovou oblohou chutí výborne.

Potrebujete:

  • 250g jemného krémovitého syru (Lučina)
  • 100g kyslej smotany
  • 1- 2 roztlačené cesnakové strúčiky
  • 50 g tvrdého postrúhaného syru
  • pažítka alebo pokrájaná jarná cibuľka na ozdobu
  • Soľ, čierne korenie

Postup:

  • Do misky dáme krémovitý syr spolu so smotanou a roztlačeným cesnakom a spolu premiešame.
  • Tvrdý syr postrúhame na jemno a pridáme k nátierke.
  • Dochutíme soľou a čiernym korením.
  • Nanesieme na pečivo a posypeme a jemno pokrájanou pažítkou alebo jarnou cibuľkou.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*