Super jednoduchý spôsob spotrebovania zvyškov v chladničke sú tieto jednohubky. Ak máte doma 1 lístkové cesto, trochu šunky a plátkový syr tak si dokážete rýchlo vyrobiť tento chutný snack.
Suroviny:
- 1 balenie lístkového cesta
- 6 plátov kuracej alebo inej šunky
- 6 plátov syra (ja preferunjem údený)
- 1Pl masla
- soľ, (sušený cesnak cesnak)
- 1PL kečupu
- (2Pl praženej cibuľky)
Postup:
- Lístkové cesto si rozbalíme a povrch potrieme maslom.
- Posypeme soľou prípadne sušeným cesnakom a rozotrieme naň trochu kečupu.
- Následne v 2 radoch kladieme šunku a na to syr tak aby posledná 1/3 cesta ostala bez oblohy.
- Na záver kdo chce posype ešte všetko restovanou cibuľkou a potom zatočíme cesto do uzlíka tak aby záver uzlíka tvorila neobložená časť cesta.
- Už len pokrájame na 1,5cm hrubé krúžky, ktoré pokladieme s odstupom na plech a dáme piecť pri 220C predhriatej rúry do zlatista (ca. 10-15 minút)
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.