Nová e-kniha zadarmo

Jeseň je v pokročilom štádiu a ja už sa celý deň teším vždy na to sa prehriať tanierom dobre teplej polievky. Či už zeleninové, mäsové, krémovitéj alebo polievky na kyslo, táto teplá tekutina nechýba v tomto ročnom období pri našom stolovaní.

Myslím, že viacerí sa teraz potešia teplej aj sýtej polievke, ktoré ako keby dokázala zahnať tie pochmúrne, krátke dni a doslova rozohriať celé telo. Preto som pre vás prichystala opäť novú e-knihu. Táto zbierka receptov obsahuje moje obľúbené recepty polievok a prívarkov a som si istá, že mnohé z ních si aj vy obľúbite.

Ako sa dostanete ku knihe?

Úplne jednoducho, stačí sa zaregistrovať na odber môjho Newslettru. a moja najnovšia kniha vám príde do mailovej schránky. A to úplne ZADARMO.

Čo ešte získate odoberaním Newslettru?

Okrem ďaľších E-kníh s receptami, ktoré pripravujem, vás budem tiež informovať o najnovších receptoch či iných zaujímavých článkoch k téme varenie.

Ako ma môžete podporiť?

Ak sa vám môj foodblog páči a chcete moju prácu podporiť tak sa veľmi poteším keď môj blog aj naďalej budete navštevovať a tiež ak ma budete abonovať na facebooku či instagrame.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*