e-kniha recepty zadarmo

Milión návštevníkov, E-kniha s receptami zadarmo

Dnes bol pre mňa veľmi špeciálny deň, také malé narodeniny tentoraz ale nie moje ale mojej stránky. V dnešný deň prekročil môj foodblog počet milióna návštev a skutočne ma to dojalo. Dôvera všetkých tých, ktorí sa vracajú pravidelne na moju stránku ale aj tých, ktorí sem možno len zablúdili, ma skutočne ohriala pri srdci.

Keď som túto stránku pred 3 rokmi založila nikdy by sa mi ani nesnívalo, že osloví takéto veľké publikum. Niesom odborníkom v PR a tak som dúfala, že dobré a overené recepty si proste nájdu svoju cestu ako sa dostať k čitateľom. O to viac ma teší, že je tomu naozaj tak.

Posledné týždne som pracovala rôznymi smermi na tom, môj blog vylepšiť z pohľadu mojich čitateľov a čoskoro sa hádam ukáže môj foodblog v jeho novom vzhľade. Veľmi sa poteším vašej rezonancii na túto optickú zmenu. To však nieje všetko. Premyslela som si ešte zopár ďaľších noviniek.

Čo plánujem?

Okrem už spomenutej optickej úpravy mojej stránke na ktorej aktuálne na plné obrátky pracujem, chcem v blízskej budúcnosti vypracovať tiež na mojej stránke priestor, kde sa budem venovať receptom na kašičky pre kojencov. Tieto budú zoradené podľa mesiaca dietatka, aby ste zvolili tie správne kašičky pre vaše detičky.

Ako mama 4 detí som sa už tých kaší navarila a kedže moje deti trpeli aj na intolerancie, bol moj postup zavádzania pevnej stravy vždy opatrný a konzultovaný s lekármi. Výsledkom tohto postupu bolo, že im intoleracie postupne zanikli a dnes sa môžu tešiť zo života bez potravinových alergií.

Ako ďakujem za vašu dôveru- E-kniha s receptami zadarmo

Rada by som sa Vám rada odvďačila za vašu dôveru a tak som vypracovala E-knihu s chutnými receptami k téme “Jahody”, ktorú vám zadarmo zašlem mailom keď sa zaregistrujete na odber Newslettru.

Čo získate odoberaním Newslettru?

Okrem ďaľších E-kníh s receptami, ktoré pripravujem, pľvás budem tiež informovať o najnovších receptoch či iných zaujímavých článkoch k téme varenie.

Vďaka newslettru chcem vytvoriť priestor, v ktorom sa môžem s Vami podeliť o dodatočné, exkluzívne informácie, a mať tiež možnosť sa lepšie spoznať.

Nezabudnite sa teda prihlásiť na odober Newsletteru aby ste ostali v obraze.

Ako ma môžete podporiť?

Ak sa vám môj foodblog páči a chcete moju prácu podporiť tak sa veľmi poteším keď môj blog aj naďalej budete navštevovať a tiež ak ma budete abonovať na facebooku či instagrame.

Takisto sa veľmi poteším, keď ma v uverejnených príspevkoch, ktoré ste uvarili či upiekli podľa mojich receptov označíte @recepis.sk (to sa dá tak na facebooku ako aj na instagrane). Tiež akákoľvek krátka správa k receptu, ktorý ste vyskúšali je pre mňa vzácna. Je vždy príjemné sa podeliť o vaše kulinárske zážitky s mojími receptami.

Niekedy sú to síce len maličkosti, ktoré však moju robotu vedia veľmi posunúť dopredu.

Na záver ešte raz veľké ĎAKUJEM za Vašu návstevu môjho blogu.

PS: ak vám kniha nedôjde do 24 hodín, prosím skontrolujte si aj Spamy, je možné, že sa omylom tam zatúlal môj Email. Prípadne ma skontaktujte na lydia.argilli@gmail.com.

Ahojte, volám sa Lýdia a už od detstva som fascinovaná varením a pečením. Odkedy mám vlastnú rodinu, tak o to viac si vychutnávam čas strávený v kuchyni ale aj pri spoločnom stolovaní. Recepty, ktoré tu nájdete sú overené, zdravé a hlavne chutné nakoľko dobrá chuť je mojím najväčších kritériom. Poteším sa, keď ich vyskúšate a takisto nimi potešíte svojich najdrahších.
  • Frankfurtská polievka

    Môj ocino nebol nejaký skúsený kuchár ale mal zopár svojích receptov, ktoré vedel pripraviť naozaj veľmi chutne. Takou bola aj táto frankfurtská polievka s párkom. Jednoduchá, rýchlo hotová a ako deti sme ju radi jedli s čertvým pečivom. Suroviny: 2-3 párky 2 PL múky 2 PL oleja 1 PL červenej […]


  • Rebarborový kysnutý koláč s mrveničkou

    Rebarboru pestujem v záhrade a je to veľmi nenáročná rastlinka vhodná tak na prípravu marmelády ako aj na pečenie. Pri pečení rebarbory, ktorá je mierne kyslastá je dobré jej chuť obohatiť o jahody alebo maliny, ktoré jej dodajú zas na sladkosti a umocnia jej červenú farbu. U nás je rebarborový […]


  • Krásne vláčne žemličky

    Tieto žemličky sú krásne mäkké a nadýchané a hodia sa tak k raňajkovému stolu ako aj napríklad na prípravu domáceho hamburgru. Postup je nenáročný, stačí vám len polovičné balenie kvasníc a ovsené mlieko. To samozrejme môžete nahradiť kravským ale veľmi odporúčam v tomto prípadne siahnúť k ovsenému mlieku, lebo práve […]


Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.