Čo môžete očakávať na konci kurzu?

Po absolvovaní tohto kurzu budete mať jasno v tom:

  • Ako pripraviť ryžu, tarhoňu, pohánku, couscous a bulgur
  • Aké druhy príloh môžete denne pripraviť k svojím pokrmom (či už mäsitým alebo zeleninovým)
  • Koľko času si vyžaduje ich príprava
  • aké druhy sú dostupné na trhu a ktoré z ních sa oplatí mať doma
  • podľa čoho sa môžete rozhodnúť, akú prílohu pripravíte
  • priviesť vás k rozmanitému obmieňaniu príloh, aby nebola každý deň doma len tarhoňa ako príloha
  • a hľavne je mojím cieľom vám ukázať ako ľahku sa tieto rôzne prílohu dajú pripraviť a zobrať vám tak eventuálne strach či obavy z experimentovania
  • Ktoré prílohy sa hodia na zamrazenie a ktoré treba servírovať čerstvo pripravené

Comments are closed.