Chutná a rýchla pizza nátierka na zapekanie s ktorou možno za pár minút vykúzliť teplú večeru a pri tom ešte chutne využiť staršie pečivo. Recept mám od svokry a nám vždy veľmi chutí.
Suroviny:
- 1 cibuľa alebo jarná cibuľka
- 1 zelená paprika
- 50ml rajčinového pretlaku
- 100g tvrdého syra
- (3ks šampióny)
- 50g suchej salámy alebo klobásy
- 2 vajíčka
- 1 strúčik cesnaku
- soľ, čierne korenie, 1PL pizza korenie (alebo sušené bylinky – tymián, bazalka, oregano), sušené čili

Postup:
- Cibuľu a papriku pokrájame na drobno a dáme do misky.
- Pridáme na drobno pokrájané šampiňóny (možno vynechať) a pokrájanú suchú salámu.
- Potom primiešame rajčinový pretlak, vajíčka a ½ nastrúhaného syru. Pridáme tiež pretlačený cesnak.
- Zmes dochutíme korením a dobre premiešame.
- Krajce chleba potrieme pierkom olejom. To im dodá super chrumkavosť.
- Potom na chlebíky nanesieme vždy za lyžicu zmesy a rozotrieme ju.
- Povrch chlebov už len posypeme zvyšným syrom a pri 200⁰C necháme 15minút zapekať do chrumkava.
Novinka: Mini kurz o varení ryže – ako darček ku Dňu matiek ZADARMO!
Milé mamy, babičky, tety a všetky ženy, ktoré denne stoja pri sporáku – pripravila som pre vás špeciálne prekvapenie! Pri príležitosti Dňa matiek, ktorý oslavujeme už zajtra, vám s radosťou predstavujem nový mini kurz o varení ryže, ktorý vám ukáže, ako na ňu vždy s istotou a chuťou. A tá […]
Rebarborový kysnutý koláč s posýpkou
Inšpirované slivkový koláčom od mojej starej mamy, tentoraz v prevedení s rebarborou. Recept
Videorecept- Pečené zemiaky z trúby s parmezánom bez predvarenia
Celý recept tu Pečené zemiaky z trúby s parmezánom