HomeNátierky Kuracia nátierka

Kuracia nátierka

Posted in : Nátierky on by : lydia.argilli Značky:,

Túto nátierku rada pripravujem keď mi ostanú zvyšky pečeného kuracieho mäska. Výborne chutí najmä na teplej hrianke.

Postup:

  • Mäso obrať z kostí a odstrániť kožu.  Pridať 50g masla izbovej teploty, 1čl horčice a 100g krémovitého rozotierateľného syra (napr. Lučina). Kdo chce môže pridať tiež na drobno pokrájanú cibuľku.
  • Potom pomocou ponorného mixéra všetko rozmixovať na hladko.
  • Dochutiť soľou, čierným korením a na drobno posekanou pažítkou.


Please follow and like us:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial