HomeHlavné jedlá slané Kuracie stehná v horčicovej marináde

Kuracie stehná v horčicovej marináde

Posted in : Hlavné jedlá slané, Mäsité jedlá on by : lydia.argilli Značky:,

Kuracie stehná v kombinácii tentoraz s horčicou a kyslou dusenou červenou kapustou.

Na marinádu potrebujete:

  • 2-3PL oleja
  • 2PL horčice
  • Soľ, čierne korenie
  • 1PL grilovacieho korenia
  • 1čl sladkej červenej papriky

Postup:

    null
  • Položky na marinádu spolu zmiešať a postupne do nej naložiť umyté kuracie stehná. Nechať spolu aspoň ½ hodiny v chladničke marinovať.
  • Potom rozložiť kuracie stehná do ohňuvzdornej nádoby. Prázdne priestory vyplniť väčšími kúskami cibule, podliať 100ml vody a prikryť alobalom. Prikryté potom pri 200°C piecť najskôr hodinu a potom odokryté ešte ďaľších 20min. do zlatista.

Ako príloha sa hodí napríklad ryža alebo aj knedla.

Please follow and like us:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

<aside id="foodrecipes_randompostwidget-6" class="widget blog-categories foodrecipes_randompostwidget"><h2 class="widget-title"> </h2>
</aside>