Kuracie stehná v horčicovej marináde

Kuracie stehná v kombinácii tentoraz s horčicou a kyslou dusenou červenou kapustou.

Na marinádu potrebujete:

  • 2-3PL oleja
  • 2PL horčice
  • Soľ, čierne korenie
  • 1PL grilovacieho korenia
  • 1čl sladkej červenej papriky

Postup:

    null
  • Položky na marinádu spolu zmiešať a postupne do nej naložiť umyté kuracie stehná. Nechať spolu aspoň ½ hodiny v chladničke marinovať.
  • Potom rozložiť kuracie stehná do ohňuvzdornej nádoby. Prázdne priestory vyplniť väčšími kúskami cibule, podliať 100ml vody a prikryť alobalom. Prikryté potom pri 200°C piecť najskôr hodinu a potom odokryté ešte ďaľších 20min. do zlatista.

Ako príloha sa hodí napríklad ryža alebo aj knedla.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.