logo

Denne nové recepty pre celú rodinu

  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Mini kurz varenia pre začiatočníkov – Ryža
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 0 items – 0,00€
  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Mini kurz varenia pre začiatočníkov – Ryža
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 0 items – 0,00€
  • Pečieme
    • Letné recepty- džemy, sirupy, zaváranie, zmrzlina
    • Slané
    • Sladké
    • Pečivo
    • Hrnčekové recepty
    • Plnky a polevy do zákuskov
    • Kváskovanie
    • Vegan
    • Veľkonočné recepty
    • Vianočné pečenie
  • Varíme
    • Základy varenia
    • Recepty do 15 minút
    • Mäsité jedlá
    • Bezmäsité
      • Vegan
      • Bezmäsité jedlá slané
      • Bezmäsité jedlá sladké
    • Omáčky
    • Polievky
    • Prívarky
    • Prílohy k jedlu
    • Nátierky
    • Šaláty
    • Zbytkové recepty
      • Čo zo zvyškov mäsa
      • Čo zo zemiakov
      • Čo zo zvyškov pečiva
      • Čo zo zvyškov ryže
      • Zvyškové ostatné
  • Portfolio
    • O blogu
    • Služby
    • Kontakt
      • Napíšte mi
      • Change privacy settings
      • Privacy settings history
      • Revoke consents
  • Produkty
    • Zápisník receptov
    • Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
    • Kuchárske knihy
      • Nová kniha – 30 skvelých veľkonočných receptov
      • E-kniha – Vianočné recepty
      • Letné recepty – od pečenia po zaváranie a konzervovanie
      • Najlepšie recepty s jahodami
      • Prílohy na grilovanie
      • Polievky a prívarky
      • Zbierka skvelých 25 bezmäsitých slaných receptov
      • Prílohy na grilovanie – šaláty a mnohé iné pochúťky
      • E-kniha- Cuketové recepty
    • Kurzy varenia
      • Kurz varenia pre začiatočníkov – Téma 1: Prílohy – ryža, bulgur a iné
        • Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
      • Mini kurz varenia pre začiatočníkov – Ryža
      • Základný kurz kysnutého cesta ZADARMO
      • Online kurz varenia – Prílohy
      • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky
        • Kurz – ako pripraviť buchty ako od babičky – parné, pečené buchty, či parnú knedľu
      • Pripravuje sa – ďaľšie kurzy varenia
  • Blog
  • 0 items – 0,00€

Lesson

Written by lydia.argilli Published on 8. júla 2023 in
Tweet Share Pin It Print

Chcete si pozrieť k tomuto receptu Video postup?

Tweet Share Pin It Print

lydia.argilli

Popular Posts

  1. Rajčinová polievka do 15 minút
    4735 views
  2. Kuracie prsia v parmezánovej omáčke
    1100 views
  3. Večera do 10 minút – krémové cestoviny bez námahy
    654 views
  4. Čína z hovädzieho mäsa po sečuánsky hotová za 15 minút
    448 views
  5. Gnocchi v smotanovej omáčke s lososom a špenátom
    168 views
Základný recept na spracovnie mliečnej ryže
Základný recept na spracovnie divokej ryže

Comments are closed.

Služby

Kontaktujte ma

Máte projekt na ktorom by ste radi so mnou spolupracovali, alebo ma len chcete skontaktovať s otázkou? Tak mi napíšte na lydia.argilli@gmail.com.

  • Profesionálne fotky potravinových produktov
  • Fotky jedla pre sociálne médie, web či reštaurácie
  • Tvorba receptov

Najčastejšie otázky

  • Ako pripraviť kysnuté cesto
  • Ako pripraviť kvások z kvasníc
  • Ako pripraviť ražný kvások
  • Ako pripraviť karamel
  • Ako pripraviť rizoto
  • Ako pripravť pohánku
  • Ako pripraviť piškótové cesto
  • Ako pripraviť palacinky
  • Ako pripraviť lievance
  • Ako pripraviť šťavnaté kuracie prsia

tu nájdete ďalšie ZÁKLADNÉ RECEPTY

Najčastejšie kategórie

Bezmäsité pokrmy

Sladké pokrmy

Pokrmy pre deti

Kysnuté cesto

Omáčky

Produkty

  • Kurz varenia pre začiatočníkov: Zvládnite prílohy ako ryža, bulgur a kuskus Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu 9,99€
  • Jedalniček na mesiac, pláovanie jedla, meal prep Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál 4,99€
  • Lydia_Argilli_FoodPhotography_recepis.sk_Zápisník receptov_recept Zápisník receptov 4,99€
  • vianocne recepty e kniha E-kniha - Vianočné recepty 3,99€
  • Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky 2,99€

Kuchárske knihy

Kurzy varenia

profesionalne forky jedla Lydia argilli

Prihlás sa-tvoje konto

  • Registrácia
  • Prihlásiť sa
  • Feed záznamov
  • RSS feed komentárov
  • WordPress.org

Sprav si kvíz- aký typ mami si?

Písali o mne

Magazín Akčné ženy

Košík

PODCAST

Produkty

  • E-kniha- Cuketové recepty E-kniha- Cuketové recepty 1,99€
  • Nová kniha - 30 skvelých veľkonočných receptov Nová kniha - 30 skvelých veľkonočných receptov 1,99€
  • vianocne recepty e kniha E-kniha - Vianočné recepty 3,99€
  • E-kniha: Letné recepty - od pečenia po zaváranie a konzervovanie E-kniha: Letné recepty - od pečenia po zaváranie a konzervovanie 1,99€
  • e-kniha recepty jahody recepis E-kniha: Najlepšie recepty s jahodami 1,99€

Kuracie Prsia na prírodno

https://youtu.be/ueA4Kq9Zr-w

Nedávne recepty

  • Tradičné zemiakové placky- haruľa

    Tradičné zemiakové placky- haruľa


  • Zdravší grécky šalát bez námahy, s quinoa

    Zdravší grécky šalát bez námahy, s quinoa


  • Orientálna ryža pilaw/Pilaf

    Orientálna ryža pilaw/Pilaf


  • 10 tajomstiev dokonalej piškótovej bublaniny

    10 tajomstiev dokonalej piškótovej bublaniny


  • Pečieme
  • Varíme
  • Portfolio
  • Produkty
  • Blog
Copyright © 2024 recepis.sk - Denne nové recepty pre celú rodinu — Designed by WPZOOM
 
Login
Accessing this course requires a login. Please enter your credentials below!

Lost Your Password?
logo
Register
Don't have an account? Register one!
Register an Account