Ako dieťa boli jahody pre mňa znakom jari a blížiaceho sa leta. Popravde, keď začali dozrievať prvé jahody v záhrade, ledva som sa dočkala pokiaľ boli skutočne červené a trhali sme ich s bratom veselo už aj polozrelé. Vtedy boli pre nás veľkou vzácnosťou, na ktorú sme sa tešili celý rok.
Dnes už možno jahody dostať kúpiť kedykoľvek a kdekoľvek. Nemusíte byť v rozprácke o 12 mesiačikoch aby ste si v zime dopriali jahody, tieto dostanete bez problémov kúpiť či už čerstvé alebo mrazené a pripraviť si z ních dobroty.
Aj keď je samozrejme pre naše telo zdravšie jesť potraviny keď majú prirodzene svoju sezónu a samozrejme, že domácim jahodám sa kupované nikdy svojou arómou či sladksťou nevyrovnajú, sú pre mňa jahody ovocím, ktorým sa nedá nič pokaziť. Ideálne tiež pre začiatočníkov v kuchyni. Jahody premenia každý dezert na malý sksost.
V tejto e-knihe chcem s vami zdieľať moje overené recepty z jahôd a dúfam, že aj vás inšpirujú.
Ako získate túto zbierku receptov?
- E-knihu si buď môžete zakúpiť za symbolickú cenu pod mojími produktami
- alebo ju aj môžete dostať úplne Zadarmo spolu s inými E-knihami odomňa keď mi zadáte vašu E-mailovú adresu do môjho kontaktného formulára.
Kde ma nájdete na sociálnych sieťach
Novinky
Populárne recepty
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Najnovšie recepty
-
Prvého mája spúšťam nový mini-kurz o buchtách
Máte radi pravé domáce buchty či možno takú skvelú naparenú knedľu ako od babičky? A možno ste si ešte netrúfli ju pripraviť? Naučte sa pripraviť buchty ako od babičky To je naozaj škoda a túto drobnosť by som rada pre vás vyriešila – môj nový mini kurz venovaný celý buchtám […]
-
Omáčka na cestoviny Niva bez smotany
Je to zaujímavé, ale u nás sa Nivová omáčka nikdy nepripravovala zo smotanou a bola tak nielen omnoho menej kalorická ale takisto ľahšia na strávenie. Preto sa chcem o tento recept, kde základ tvorí jednoduchá biela omáčka, aj s vami podeliť. Príprava vám potrvá menej ako 10 minút, stojí to […]
-
Super rýchle hrnčekové brownies
Máte chuť čokolády? Tieto brownies sú skvelou voľbou, intenzívna chuť čokolády, krásne mäkké cesto a všetko bez váženia.
-
Nadýchaná kokosová torta
Máte chuť na sladkosť, ktorá chuti skvelo aj bez čokolády? Táto kokosová torta obsahuje kokos tak v ceste ako aj v plnke a jej príprava nevyžaduje žiadne hlbkové znalosti v pečení, túto zvládne aj začiatočník.
Pingback: Nová kniha s receptami ZADARMO- Prílohy na grilovanie - recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu