Zamatový mango cheesecake len 1 kg tvarohu

Tento cheesecake je super rýchlo hotový, netreba žiaden spodok len 1 kilo jemného tvarohu a jedna miska kde všetky suroviny zmiešate, jednoduchšie to už nejde. Obohatený o intenzívnu chuť 1 manga je nielen pekne farebný ale o to chuťovo intenzívnejší.

Jump to Recipe

Zamatový mango cheesecake len 1 kg tvarohu

Recipe by lydia.argilliCourse: Pečieme, Sladké
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Suroviny

  • 2 balenia (500g) jemného tvarohu
    1 balenia vanilkového pudingového prášku
    1 mango (zrelé)
    4 vajíčka
    1 hrnček kr. cukru
    1 vanilkový cukor
    50g roztopeného masla
    štipka soli

Postup

  • Mango ošúpeme a dužinu dáme do vysokej misky. Ponorným mixérom rozmixujeme na hladkú kašu.
  • Vajíčka vyšľaháme krátko s cukrom. Pridáme tvaroh, vanilkový cukor a pudingový prášok ako aj maslo a vypracujeme hladkú zmes. Na záver primiešame mango zmes.
  • Tortovú formu (24cm) vymastíme a potom do nej nalejeme cesto. Vrch formy prikryjeme alobalom.
    Takto prikrytý pečieme cheesecake najskôr hodinu pri 160C, potom ho odokryjeme a ešte dopečieme 10 minút do zlatista.
  • Necháme vychladnúť pomaly v trúbe až keď je celkom vychladnutý vyberieme z formy. Takto si pekne zachová tvar a nepotrhá sa.

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*