Tento cheesecake je super rýchlo hotový, netreba žiaden spodok len 1 kilo jemného tvarohu a jedna miska kde všetky suroviny zmiešate, jednoduchšie to už nejde. Obohatený o intenzívnu chuť 1 manga je nielen pekne farebný ale o to chuťovo intenzívnejší.
Jump to Recipe

Zamatový mango cheesecake len 1 kg tvarohu
Course: Pečieme, SladkéServings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalSuroviny
2 balenia (500g) jemného tvarohu
1 balenia vanilkového pudingového prášku
1 mango (zrelé)
4 vajíčka
1 hrnček kr. cukru
1 vanilkový cukor
50g roztopeného masla
štipka soli
Postup
- Mango ošúpeme a dužinu dáme do vysokej misky. Ponorným mixérom rozmixujeme na hladkú kašu.
- Vajíčka vyšľaháme krátko s cukrom. Pridáme tvaroh, vanilkový cukor a pudingový prášok ako aj maslo a vypracujeme hladkú zmes. Na záver primiešame mango zmes.
- Tortovú formu (24cm) vymastíme a potom do nej nalejeme cesto. Vrch formy prikryjeme alobalom.
Takto prikrytý pečieme cheesecake najskôr hodinu pri 160C, potom ho odokryjeme a ešte dopečieme 10 minút do zlatista. - Necháme vychladnúť pomaly v trúbe až keď je celkom vychladnutý vyberieme z formy. Takto si pekne zachová tvar a nepotrhá sa.