HomePecieme Marcipánové srdiečka s mandlovými lupienkami

Marcipánové srdiečka s mandlovými lupienkami

Posted in : Pecieme, Vianočné pečenie on by : lydia.argilli

Výborné bezlepkové vianočné pečivo. Chuť dominuje intenzívnou marcipánovou arómou.

Potrebujete:

  • 500g marcipánovej hmoty
  • 2 bielky
  • 100g práškového cukru
  • Ca.30g kukuričného škrobu

Postup:

  1. Marcipán vymiešať s bielkami, cukrom a škrobom do nelepivého cesta.
  2. Formičkou namočenou v múke vykrajovať srdiečka a tie klásť na papierom vyložený plech. Každé srdiečko odobiť mandlami a mierne ich do cesta pritlačiť.
  3. Piecť pri 180°C do zhnednutia (ca.15min). Z plechu odobrať až keď úplne vychladnú, inak sa lámu.
[Total: 0    Average: 0/5]
Please follow and like us:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.


Warning: Declaration of PLL_Walker_Dropdown::walk($elements, $args = Array) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /nfsmnt/hosting1_1/d/c/dce0b170-f437-42d7-ab6e-4e059cfbd2d6/recepis.sk/web/wp-content/plugins/polylang/include/walker-dropdown.php on line 0
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial