Chia sú výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín, vitamínov B, antioxidantov a pozitívne vplývajú na hormonálnu rovnováhu. Tento pudding zvládnete skutočne za pár minút a nielen chutí výborne ale aj zasýti. Mlieko môžete voliť či už kravské alebo rastlinné, výsledok bude rovnako chutný.
Suroviny:
- 2 PL chia semiačok
- 100 ml mlieka– rastlinného mlieka (napríklad ovsené)
- 100g malín +1PL pr. cukru (alebo iného sladidla)
Postup:
- Do misky nasypeme semiačka a zalejeme ich mliekom.
- Premiešame lyžičkou a necháme 2 minúty stáť.
- Potom opäť premiešame, aby sa semiačka od seba odlepili a opäť necháme 2 minúty stať.
- Do tretice postup zopakujeme. Potom už len necháme aspoň 30 minút semiačka nabopnať.
- Optimálne ich necháme prikryté stáť cez noc pri izbovej teplote.
- Maliny roztlačím s cukrom a potom vrstvíme náš puding – vrstva malín, potom chia pudding a na vrch opäť maliny.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.