Super rýchly bezmäsitý pokrm sú tieto ňoki s krémovitou omáčkou z rajčín. Skúsili ste už niekedy ňoki opiecť? Budete prekvapekný ich skvelou chuťou, ktorá nemá nič s tými rovnarenými polotovarm. K tomu rýchla krémovitá omáčka a za 20 minút máte postarané o skvelý bezmäsitý obed.Odporúčam vyskúšať.
Suroviny:
- 1 balenie polotovaru gnocchi
- 1 konzerva rajčín
- 1 cibuľa
- 100ml sladkej smotany
- soľ, čierne korenie, štipka cukru
- 1 strúčik cesnaku
- 50g mrazeného alebo 100g čerstvého špenátu
- 30g strúhaného parmezánu
- 1PL sušeného oregána
Postup:
- Veľkú panvicu nahrejeme, pridáme do nej trochu oleja a polotovar ňoki (gnocchi). Opekáme z oboch strán 5-10 minút do zlatista.
- Medzitým si v panvici opražíme cibuľku do zlatista, prilejeme konzervu rajčín a tú dochutíme soľou, čiernym korením, cukrom a cesnakom.
- Varíme 5 minut, potom omáčku rozmágame.
- Následne pridáme sladkú smotanu a oregano a keď sa premiešame pridáme ešte parmezán a špenát. Varíme už len 5 minút.
- Keď sú ňoki chrumkavé odložíme ich stranou a podávame poliate našou chutnou krémovitou omáčkou.
Ak vás môj recept zaujal, nezabudnite sa prihlásiť na odber newlstettra, kde budete dostávať rôzne BONUSY ako E-knihy s receptami, zľavy, kurzy varenia ZADARMO a aktuálne rozosielam odberateľom Tabuľku náhradných surovín, ktorú určite využijete skvelo pri varení, či pečení.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.