Ako dieťa boli jahody pre mňa znakom jari a blížiaceho sa leta. Popravde, keď začali dozrievať prvé jahody v záhrade, ledva som sa dočkala pokiaľ boli skutočne červené a trhali sme ich s bratom veselo už aj polozrelé. Vtedy boli pre nás veľkou vzácnosťou, na ktorú sme sa tešili celý rok.
Dnes už možno jahody dostať kúpiť kedykoľvek a kdekoľvek. Nemusíte byť v rozprácke o 12 mesiačikoch aby ste si v zime dopriali jahody, tieto dostanete bez problémov kúpiť či už čerstvé alebo mrazené a pripraviť si z ních dobroty.
Aj keď je samozrejme pre naše telo zdravšie jesť potraviny keď majú prirodzene svoju sezónu a samozrejme, že domácim jahodám sa kupované nikdy svojou arómou či sladksťou nevyrovnajú, sú pre mňa jahody ovocím, ktorým sa nedá nič pokaziť. Ideálne tiež pre začiatočníkov v kuchyni. Jahody premenia každý dezert na malý sksost.
V tejto e-knihe chcem s vami zdieľať moje overené recepty z jahôd a dúfam, že aj vás inšpirujú.
Ako získate túto zbierku receptov?
- E-knihu si buď môžete zakúpiť za symbolickú cenu pod mojími produktami
- alebo ju aj môžete dostať úplne Zadarmo spolu s inými E-knihami odomňa keď mi zadáte vašu E-mailovú adresu do môjho kontaktného formulára.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Pingback: Nová kniha s receptami ZADARMO- Prílohy na grilovanie - recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu