Tento univerzálny krém vás určite nadchne. Nielen, že je za pár minút hotový ale aj chutí skvelo a perfektne drží tvar.
Suroviny:
- 1/2 balenia (100ml) šlahačkovej smotany + 1 stužovač
- 1/2 masla izbovej teploty
- 3 PL pr. cukru
- 1 vanilkový cukor
Postup:
- Maslo a cukor dáme do misky a šľaháme na najvyššom stupni 2 minúty, až dostane maslo nadýchanú, krémovitú konzistenciu.
- Šľahačku si dáme do druhej misky spolu s cukrom a stužovačom a vyšľaháme do tuhej peny.
- Maslo a šľahačku spolu premiešame a pridáme vanilkový krém.
- Krém nanesieme na vychladnutý koláč, či tortu alebo muffiny.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.
Pingback: Skvelý víkendový hrnčekový koláč - recepis.sk - Keď tradície chutia