Super jenoduchý recept, ktorý chutí mimoriadne chutne servírovaný s vanilkovou zmrzlinou. Pečením v alobale dostanú jablká nielen krásnu arómu a budú mäkké ale tiež sa pečeim uvoľní fruktóza a dostanú krásne sladkú chuť aj bez pridaného cukru.
Suroviny:
- 4 stredne veľké jablká
- 4 vlašské orechy
- 3-4 Pl medu alebo javorového sirupu
- Drobné ovocie podľa sezóny
- Škorica
Postup:
- Jablká umyjeme a zabalíme každé do štvorca alobalu tak, aby bolo jablko kompletne uzavreté.
- Jablká vložíme do pekáča a necháme hodinu piecť pri 200C.
- Potom jablká vyberieme z trúby a necháme ich 5-10 minút chladnúť predtým než odoberieme alobal.
- Ešte horúce jablká polejeme medom, posypeme škoricou a podľa chuti posypeme na drobno posekanými orechami alebo drobným ovocím. Výbornou prílohou je tiež vanilková zmrzlina.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.