Máte radi brownies ale oželiete ich, lebo viete, že je to kalorická bomba? V tomto prevedení nemusíte. Za prvé, cviklu, ktorá z veľkej časti nahradí tuk aj čokládu nebudete absolútne cítiť. Za druhé, je táto príprava mimoriadne ľahká a nebudete potrebovať ani 1/4 bežného množstva masla a čokolády, napriek tomu sa budete za ním zalizovať. Veľmi odporúčam vyskúšať.
Suroviny:
- 1 uvarená cvikla
- 3 vajíčka
- 50g pr.cukru
- 50g masla izbovej teploty
- 4PL Kakao
- 1 šálka hl.múky
- 1čl prášku do pečiva
- 50g posekanej čololády
- čokoládová poleva
Postup:
- Vajíčka vyšľaháme s cukrom do penista. Pridáme maslo izbovej teploty a dobre spolu premiešame.
- Uvarenú cviklu pokrájame na kocky a mixérom ju rozmixujeme na kašu. Pridáme k vajíčkovej zemsi.
- Následne pridáme prášok do pečiva, múku ako aj kakao a vypracujeme hladké cesto.
- K tomu na záver už len primiešame čokoládu posekanú na drobno a cesto nalejeme do formy na pečenie, ktorú sme dobre vymastili.
- Pečieme pri 180C ca. 25-30minút.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.