Tieto jednoduché muffiny si môžete pripraviť celkom bez váženia, budete potrebovať len hrnček s objemom 200ml.
Suroviny:
- 3 banány
- 2 vajíčka
- 1 šálka kr. cukru
- 1/2 prášku do pečiva
- 1 vanilkový cukor
- 1/2 šálky rastlinného oleja
- 1/2 šálky kakaa
- 1/2 šálky ovsených vločiek
- 1/2 šálky mlieka (alebo vychladnutej kávy)
- 1 šálka polohrubej múky
- 1/2 šálky (50g) posekanej čokolády
- 1/2 šálky (50g) posekaných vlašškých orechov
Postup:
- Začneme prípravou banánou, ktoré roztlačíme na kašu a pridáme k ním vajíčka,
- Následne pridáme cukor a vanilkový cukor ako aj olej a všetko spolu premiešme.
- Už len pridáme mlieko, múku, kakao a vypracujeme hladké cesto.
- Do cesta na záver primiešame ovsené vločky, posekanú čokládu ako aj posekané orechy.
- Muffinové formičky naplníme cestom.
- Následne necháme piecť pri 180C ca. 25-30 minút.
- Kdo chce môže ozodbiť muffiny po upečení roztopenou čokládou.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.