Na prípravu budete potrebovať celé 1kg tvarohu, ale zato je počet zvyšných surovín naozaj krátky. Rýchly cheesecake, ktorý som tentoraz obohatila o ovocnú vrstvu. Hrnček som použila klasický s 250ml.
Suroviny
- 2 balenia (500g) jemného tvarohu
- 1 balenia vanilkového pudingu
- 4 vajíčka
- 1 hrnček kr. cukru
- 1 vanilkový cukor
- 1 hrnček (250g) ovocnia – drobné sezónne ovocie ako maliny
- 1 hrnček (250)ml vody
- 4Pl kr. cukru
- 1 tortové želé
Postup:
- Vajíčka vyšľaháme krátko s cukrom.
- Pridáme tvaroh, vanilkový cukor a pudingový prášok. Vypracujeme hladkú zmes.
- Tortovú formu (24cm) vymastíme a potom do nej nalejeme cesto. Vrch formy prikryjeme alobalom.
- Takto prikrytý pečieme cheesecake najskôr hodinu pri 160C, potom ho odokryjeme a ešte dopečieme 10 minút do zlatista.
- Necháme vychladnúť, potom vyberieme z formy.
- Na ovocnú vrstvu dáme drobné ovocie do hrnca spolu s vodou, cukrom a želé.
- Za stáleho miešania privedieme do varu, až zmes zhustne. Necháme 10 minút oddychovať, aby zmes trochu vychladla.
- Potom ovocnú zmes nalejeme na cheesecake a necháme stuhnúť.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.