Skvelý bezmäsitý šalát z grilovanej zeleniny. Jednoduchá príprava a skvelá chuť.
Suroviny
- 1/2 balenia cestovín
- 1l vody + 1PL soli
- 1 cibuľa (šalotka alebo červená)
- 1 červená paprika kápia
- 1/2 brokolice
- 2-3 strúčiky cesnaku
- 2 PL oliv. oleja
- (1 baklažán, 2 menšie cukiny)
- soľ, čierne korenie, sušené čili
- dressing – 50ml cestovinovej vody, 50ml rajčinovej šťavy, 3Pl olivového oleja, posekané bylinky, soľ
Postup:
- Cestoviny dáve variť do vriacej osolenej vody.
- Mrkvu ošúpeme a pokrájame na tenké plátky.
- Papriku a červenú cibuľu pokrájame na väčšie kusy (zámerne dávam väčšie kusy lebo tieto sa lepšie jedia) a dáme na plech.
- Brokolicu pokrájame na tenko alebo ju rozoberieme na ružičky. Pridáme na plech, osolíme, čierne korenie, roztlačený cesnak a olej. Premiešame.
- Cestoviny zlejeme, odložíme za malú šálku stranou, a dáme do misky,
- Pripravíme si dressing. Cestovinovú vodu zmiešame s olejom, rajčinovou šťavou, olejom, bylinkami a premiešame.
- K cestovinám pridáme pečenú zeleninu a dressing a premiešame.
- Kdo chce pridá tekvicové semiačka a petržlenovú vňať.
Čo nájdete na recepis.sk?
Novinky
Obľúbené produkty
Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál
Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…
Zápisník receptov
Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.
228 na sklade
Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu
V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím – Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.