Bryndzova natierka_lydia_argilli_food_photography_food_styling_slovensky_foodblog

Bryndzová nátierka s cibuľkou

Nátierka hotová do 3 minút. Pôvodne som chcela ešte do nej pridať na jemno postrúhhaný syr, ale začali mi ju tak vyjedať, že som to vzdala a servírovala bez. Kdo má ale chuť, môže vyskúšať.

Suroviny:

  • 100g bryndze
  • 20g masla (margarínu) izbovej teploty
  • štipka červenej papriky
  • Soľ, čierne korenie
  • 2 Jarné cibuľky
  • (50g tvrdého syru gouda)

Postup:

  • Do misky si podrolíme bryndzu a pridáme mäkké maslo.
  • Spolu miešame až sa spoja a vytvoria hladkú, krémovitú zmes.
  • Zmes dochutíme soľou (solíme opatrne lebo brynzda je už slaná), čiernym korením a červenou paprikou.
  • Cibuľku pokrájame na jemno aj s vňaťou a pridáme k pomazánke, premiešame.
  • Kedže je v nej maslo tak bude po schladený tuhšia, ak ju chcete mäkkšiu, proste nechajte krátko pred servírovaním pri izbovej teplote vonku.

Čo nájdete na recepis.sk?

Veľkonočné recepty - 10 receptov na pečenie

Chcete sa dozvedieť viac o mojom blogu?

Nahliadni sem

Novinky

Novinka

Od teraz môžete hľadať vaše obľúbené recepty jednoducho podľa kategórii- využite na to INDEX RECEPTOV

Obľúbené produkty

Lydia_Argilli_food_photography-online Kurz - ako pripraviť buchty ako od babičky - na pare, či pečené, či parnú knedľu

Od 1.mája je prístupný online kurz k téme tradičné buchty ako od babičky za symbolickú cenu 2.99€

Viac o kurze Buchty nájdete tu

Plán varenia na 1 mesiac, jedálniček na prípravu jedál

4,99

Predstavte si to: namiesto toho, aby ste každý deň vymýšľali, čo uvariť pre svoju rodinu, máte k dispozícii komplexný plán na celý mesiac. S týmto mesačným plánom prípravy jedál zamávate na rozlúčku obávanej otázke “Čo bude na večeru?” a privítate úspech pri jedle bez námahy. Riešenie vášho každodenného varenia je Mesačný jedálniček na prípravu jedál!…

Category:
Tags: , ,

Zápisník receptov

(4 customer reviews)
9,99

Zápisník receptov, ktorý Vás bude sprevádzať pri vašom každodennom varení. Zápisník je vo formáte  A5 a obsahuje 100 strán na vlastné recepty ako aj 15 bonusových receptov zo stránky www.recepis.sk a prehľad náhradných surovín pri pečení.

228 na sklade

Category:
Tags: , ,

Kurz varenia pre začiatočníkov: Naučte sa ako pripraviť bulgur, ryžu, kuskus či tarhoňu

19,99

V tomto obsiahlom online kurze ťa krok za krokom naučím –  Ako pripraviť ryžu? Ako pripraviť bulgur? Ako pripraviť tarhoňu? Ako pripraviť kuskus? Ako pripraviť pohánku? Či už si v kuchyni začiatočník, alebo si len chceš rozšíriť svoj kulinársky repertoár, vďaka týmto jednoduchým lekciám dokážeš vytvoriť chutné prílohy, ktoré pozdvihnú úroveň každého jedla.  

Populárne recepty

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*